نخستین انتصاب وزارت ورزش و جوانان دولت یازدهم از جنس ورزش بود

صالحی: حاکمیت نخبگان ورزش محور سیاست‌ ماست

مراسم معارفه مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی وزارت ورزش و جوانان فرصتی بود تا سرپرست این وزارتخانه برای نخستین بار به تشریح نگاه کلان خود به ورزش بپردازد، مراسمی که برای انتصاب کیومرث هاشمی، مدیر باسابقه ورزش برگزار شد.
کد خبر: ۵۹۱۴۵۰

به گزارش جام‌جم، رضا صالحی‌امیری سرپرست وزارت ورزش و جوانان چند روز پس از برعهده گرفتن این مسئولیت دیروز رسما کیومرث هاشمی قائم مقام ورزشی وزارت آموزش و پرورش در دولت دهم و معاون ورزشی سازمان تربیت بدنی در دولت نهم را به عنوان مدیرکل حوزه وزارتی منصوب کرد تا هاشمی پس از چهار سال دور ماندن از مدیریت ورزش باز هم به ساختمان سفیدرنگ خیابان سئول بازگردد. اما آنچه در این مراسم بیشتر جلب توجه کرد تشریح دیدگاه سرپرست جدید وزارت ورزش و جوانان بود.جایی که صالحی تاکید کرد سیاست قطعی‌اش در وزارتخانه حاکمیت نخبگان و ژنرال‌های ورزش در فرآیند تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری است.

وی با بیان این ‌که مبنای تصمیماتش بر مبنای تعجیل، جنجال، تصمیم‌های احساسی و رفتارهای آنی و زودگذر نیست، گفت: با چنین رویکردی تعجیلی در انتخاب همکارانم ندارم و می‌خواهم با مجموعه معاونان و مدیرانی که در حال حاضر در خدمت ورزش و جوانان هستند، کارمان را ادامه دهیم.بنابراین از همکارانم انتظار دارم که با قوت و انگیزه بیشتری به کار خود ادامه دهند، چرا که هیچ قصور و کم‌کاری را در جهت پیشبرد امور نمی‌پذیرم. بدیهی است آمدن هر فرد جدیدی به مجموعه ستادی باید مایه امید و نشاط باشد و انگیزه و شوق بیشتری را جهت کار و خدمت در همکاران برانگیزد.

انگ‌زنی ممنوع

صالحی با تاکید بر حفظ کرامت انسان‌ها، تصریح کرد: مبنای کار دولت تدبیر و امید بر حفظ کرامت انسان‌ها و بویژه مدیران است و یقینا با چنین نگاهی باید پرونده انگ‌زنی، تهمت و افترا به افراد بسته شود و همه برادرانه و در فضایی سالم و با نشاط به مسئولیتی که برعهده داریم در جهت خدمت به مردم عمل کنیم. به سخن دیگر پیام مشخص و روشن من این است که از پیشداوری‌ها پرهیز کنید.

صالحی تصریح کرد: مجموعه‌ای از برنامه‌ها و اهداف کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت را با همفکری بزرگان ورزش در سه دهه گذشته و طی دو ماه فعالیت در کارگروه‌های تخصصی نوشته‌ایم و بر این مبنا تاکید دارم که سیاست قطعی ما در وزارت ورزش و جوانان حاکمیت نخبگان و ژنرال‌های ورزش در فرآیندهای تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری است. ما با آغوش باز از تمام فکر‌ها و نظرها در جهت توسعه ورزش و موضوعات کلیدی جوانان استقبال می‌کنیم.

وی با اشاره به این ‌که در انتخاب مدیران وزارت ورزش و جوانان به سه فاکتور تعهد، تخصص و مقبولیت توجه اساسی دارد، انتخاب کیومرث هاشمی به عنوان مدیرکل حوزه وزارتی را منبعث از چنین نگاهی دانست و گفت: مبنای انتخاب مدیران بر مبنای شاخصه‌های علمی تعریف شده است و بنده در انتخاب همکارانم به مجموعه مدیران داخل وزارتخانه نگاه دارم، مگر آن که در جاهایی مجبور شوم از ظرفیت مدیران بیرونی استفاده کنم. بنابراین مبنای انتخاب مدیران ضابطه مند خواهد بود، نه بر مبنای رابطه‌ای و سفارش‌های بیرونی که اصولا بنده با تغییر مدیران به صورت اتوبوسی مخالف هستم.

سیاست ورزش را می‌بلعد

صالحی‌امیری با تاکید بر این‌ که نظام ورزش باید از دخالت‌های سیاسی دور باشد، گفت: ورود سیاست به مساله ورزش به موریانه‌ای می‌ماند که ساختار ورزش را می‌بلعد و من اهتمام ویژه دارم که در عزل و نصب‌ها ملاحظات سیاسی را در انتخاب‌هایم راه ندهم و این کار را با مطالعه و بینش لازم و براساس سه شاخصه مورد اشاره انجام دهم.

وی افزود: از هاشمی خواسته‌ام علاوه بر کارهای حوزه وزارتی، حجم زیادی از امور ستادی را که معمولا به سمت وزیر سرازیر می​شود و وی را از انجام کارهای کلان بازمی‌دارد، انجام دهد. بی‌شک وظیفه هر وزیری مدیریت راهبردی و استراتژیک جهت رصد امور، تدارک و تامین منابع مالی لازم و ایجاد ساز و کارهای جدید برای تغییر و تحولات تشکیلاتی و استراتژیک است و از این حیث هر معاون و مدیر ستادی در حوزه ورزش و جوانان باید امور مربوط به خود را به بهترین شکل انجام داده و در امور ستادی نیز هماهنگی‌های لازم را با کیومرث هاشمی انجام دهد.

وی محور حرکت در وزارت ورزش و جوانان را براساس برنامه محوری و در راستای اهداف کلان توسعه فرهنگی و اجتماعی دانست.

نگاه استراتژیک گمشده ورزش بود

در این مراسم کیومرث هاشمی مشاور وزیر و مدیرکل جدید وزارتی با ابراز خوشحالی از این‌ که بار دیگر به خانه خود بازگشته است، تصریح کرد: نگاه استراتژیک به ورزش طی این سال‌ها گمشده ورزش بوده است که خوشبختانه صالحی با چنین نگاه و رویکردی به خدمت جامعه ورزش و جوانان کشور درآمده است.وی که طی سال‌ها در مسئولیت‌های مختلف به جامعه ورزش ایران خدمت کرده است، با قدردانی و تشکر از تلاش‌های عصمت‌الله ساکی‌زاده، مدیرکل پیشین حوزه وزارتی گفت: خوشحالیم از این ‌که در دولت تدبیر و امید، فردی برای ورزش و جوانان ایران انتخاب شده است که به عنوان یک فرهنگی و استاد دانشگاه، دغدغه کلان و راهبردی به مقوله ورزش و جوانان دارد و می‌خواهد با دور بودن از حواشی ورزش که همواره آفتی بزرگ در راه حرکت‌های توسعه‌ای ورزش بوده، چشم‌انداز توسعه کلان به این مقوله را مورد توجه قرار دهند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها