رضا رویگری از کارگردانی تا برگزاری کنسرت

رضا رویگری از ساخت فیلم سینمایی «فانوس‌های رنگی» و برگزاری کنسرت در سراسر ایران خبر داد و گفت: مطمئنم فیلم «گناهکاران» ساخته فرامرز قریبیان که در آن نقش‌آفرینی کرده است، یکی از موفق‌ترین فیلم‌های سال‌های اخیر خواهد بود.
کد خبر: ۵۹۱۰۱۶

به گزارش شبستان، رضا‌ رویگری درباره فعالیت‌های اخیر خود گفت: فیلم‌هایی سینمایی «چهارباندی»، «شاباش» و «گناهکاران» را آماده نمایش دارم. بتازگی برای دو تله‌فیلم و سریال «معراجی‌ها» قرارداد بسته‌ام و بسیار مشتاق اکران فیلم «گناهکاران» هستم و مطمئنم یکی از موفق‌ترین فیلم‌های سال‌های اخیر خواهد بود.

وی افزود: نقش بسیار خاص و شاخصی را در این فیلم بازی کرده‌ام. فرامرز و پسرش سام قریبیان یک فیلم موفق ساخته‌اند و یقین دارم که مردم ارتباط خوبی با آن برقرار می‌کنند.

رویگری اکنون مشغول انجام مقدمات برگزاری کنسرت‌هایش است و قصد دارد در تمام ایران و شهرهای مختلف کنسرت برگزار کند.

این بازیگر گفت: تصمیم دارم امسال فیلم سینمایی بسازم. فیلمنامه‌اش را خودم نوشته‌ام. «فانوس‌های رنگی» درباره نوستالژی‌های کودکی؛ این فیلم درباره همه چیزهایی است که دوستشان داشتیم، ولی از دستشان دادیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها