نگرانی از کاهش واردات مواد اولیه تولید

معاون کل سازمان توسعه تجارت با ابراز نگرانی از کاهش 26 درصدی واردات گفت: این کاهش مربوط به واردات مواد اولیه تولید است که بسیار نگران‌کننده است.
کد خبر: ۵۹۰۷۷۶

کیومرث فتح‌الله کرمانشاهی در گفت‌وگو با فارس افزود: در چهار ماهه اول امسال حجم تجارت خارجی ایران بدون احتساب نفت 25.5 میلیارد دلار بوده است که در این مدت حجم واردات 12 میلیارد و 900 میلیون دلار و میزان صادرات 12 میلیارد و 600 میلیون دلار را شامل می‌شود.

وی گفت: شبکه بانکی باید ارز لازم را در اختیار وارد‌کنندگان مواد اولیه قرار دهد، زیرا تقاضا وجود دارد، ولی ارز کافی خیر.

معاون کل سازمان توسعه تجارت با تاکید بر این‌که این حجم تجارت خارجی کم است، افزود: زمانی که صادرات و واردات برابر باشد، به نفع کشور است همزمان حجم تجارت هم افزایش یابد، اما در چهار ماهه گذشته صادرات غیرنفتی 5 درصد و واردات 26 درصد کاهش داشته است. وی عنوان کرد: عمده وارداتی که امروز با کاهش آن مواجه هستیم، مواد اولیه مربوط به بخش تولید و اشتغال کشور است، لذا این نوع واردات به ضرر کشور بوده و ممکن است ما را دچار مشکل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها