دستگیری سارقان خانوادگی در ایستگاه اتوبوس

دو برادر که با همدستی دختر جوانی در پوشش حمل مسافر، طعمه‌های خود را سرکیسه می‌کردند، با هوشیاری کارگر خطوط بی‌آر‌تی شناسایی و دستگیر شدند.
کد خبر: ۵۹۰۱۱۲

به گزارش پلیس آگاهی تهران، یازدهم مرداد امسال فردی با حضور در کلانتری 144 جوادیه تهرانپارس به مأموران گفت: سرنشینان یک دستگاه خودروی پراید سفید که یک نفر از آنها زن جوانی بوده، از وی زورگیری کرده‌اند.

در پی این شکایت و تشکیل پرونده‌ای به دستور دادیار شعبه سوم دادسرای ناحیه 27، به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ ارجاع شد. مالباخته پس از حضور در اداره پنجم آگاهی گفت: ساعت 8 و 30 دقیقه دهم مرداد در سه‌راه تهرانپارس به‌مقصد خیابان جشنواره سوار خودروی پرایدی سفید شدم که خانمی در صندلی جلو و آقای در صندلی عقب نشسته بودند. پس از طی مسافتی کوتاه، راننده به بهانه پنچر شدن لاستیک خودرو، به یکی از کوچه‌های فرعی تغییر مسیر داد و در این هنگام دو سرنشین خودرو با چاقو مرا از ناحیه ساعد دست چپ مجروح و پس از سرقت گوشی تلفن همراه و 200 هزار تومان پول، از ماشین پیاده و فرار کردند.

با شروع تحقیقات و چهره‌نگاری تصاویر سارقان، کارآگاهان در تحقیقات میدانی از محل رهایی مالباخته که نزدیک محل استقرار کارکنان ایستگاه بی‌آرتی بود، متوجه شدند یکی از کارکنان شرکت واحد که شاهد پرتاب شدن مالباخته از خودروی پراید بوده شماره پلاک خودرو را ثبت کرده است.

با مشخص شدن هویت مالک خودروی پراید به نام محمد بیست‌و‌پنج ساله، تصویر وی از سوی مالباخته شناسایی شد و ماموران با مراجعه به محل سکونت محمد در 15 متری اول افسریه متوجه شدند وی از این محل نقل مکان کرده و در ادامه مخفیگاهش در افسریه شناسایی و وی را ساعت دو بامداد در مخفیگاهش دستگیر کردند. محمد در همان مراحل اولیه تحقیقات، به زورگیری و ارتکاب سرقت‌های مشابه اعتراف و دو همدست خود را معرفی کرد.

در بررسی اعترافات محمد، کارآگاهان متوجه شدند وی باهمدستی برادرش به نام علی بیست‌و‌نه ساله و زن جوانی به نام زهره بیست‌و‌چهار ساله در مناطق شرق تهران زورگیری می‌کنندکه با شناسایی مخفیگاه دو عضو دیگر گروه، آنها نیز همان شب دستگیر و هر سه متهم به اداره پنجم منتقل شدند.

سرهنگ کارآگاه علی غیاثوند، معاون مبارزه با سرقت‌های خاص پلیس آگاهی تهران بزرگ در این باره گفت: با شناسایی متهمان از سوی مالباخته و اعتراف آنها به سرقت‌های مشابه در مناطق مختلف بویژه شرق تهران، متهمان با قرار قانونی برای تحقیقات تکمیلی و شناسایی دیگر جرایم در اختیار اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفته‌اند. مالباختگانی که از سوی سرنشینان خودروی پراید سفید دارای دو سرنشین مرد و یک سرنشین زن اموالشان سرقت شده است، می‌توانند برای شناسایی متهمان و پیگیری شکایت خود به اداره پنجم پلیس آگاهی تهران بزرگ در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها