کریمی: هم در تیم ملی و هم در باشگاه به کارم ادامه می‌دهم

ابقای 45 روزه سرمربی تیم ملی تکواندو

نشست کمیته فنی فدراسیون تکواندو به ابقای یک ماه و نیمه مرتضی کریمی، سرمربی این تیم انجامید تا این مربی همچنان به خواسته خود یعنی سرمربیگری همزمان در تیم باشگاهی هم دست یابد.
کد خبر: ۵۸۸۳۰۰

مرتضی کریمی که پس از رقابت‌های جهانی تکواندو، قراردادش به عنوان سرمربی تیم ملی به پایان رسیده بود، دیروز با حضور در نشست کمیته فنی فدراسیون باردیگر عهده‌دار سکان هدایت تیم ملی شد، البته این بار برای یک مقطع زمانی بسیار کمتر از دوره قبل تا پنجم آبان ماه، یعنی پایان بازی‌های جهانی هنرهای رزمی.

طبیعی است در چنین شرایطی فدراسیون تکواندو هم از شرط قبلی خود یعنی ممانعت از سرمربیگری کریمی در تیم‌های باشگاهی کوتاه آمده است. به هر ترتیب در حالی که یک تیم تکواندو این روزها با هدایت نعمت خلیفه آماده می‌شود، قرار شد نخستین مرحله از اردوی تیم ملی تحت رهبری کریمی از روز شنبه بیست و ششم مردادماه با حضور پوریا عرفانیان،‌ فرزاد عبداللهی،‌ مجید رجبی،‌ مسعود حجی‌زواره، ‌علیرضا نصرآزادانی و بهنام اسبقی آغاز شود تا خود را برای بازی‌های جهانی هنرهای رزمی (بیست و ششم مهر تا پنجم آبان ـ روسیه) آماده کنند.

کریمی دیروز پس از ابقا در این سمت در پاسخ به این پرسش که آیا مسئولان فدراسیون برای این‌که شما، همزمان هدایت تیم ملی و تیم استیل البرز در لیگ برتر را به عهده دارید مخالفت نکردند، گفت: در این جلسه به توافق رسیدیم که همزمان مسئولیت هر دو تیم را برعهده داشته باشم و هیچ مخالفتی هم وجود نداشت. البته با مسئولان تیم استیل‌البرز هم توافق کرده‌ام و فکر نمی‌کنم مشکلی در هدایت تیم ملی و تیم استیل البرز به وجود بیاید.

سرمربی تیم ملی در پاسخ به این پرسش فارس که آیا در مورد قرارداد مالی هم به نتیجه قابل قبولی رسیدید یا خیر، اظهار کرد: من پیش از این هم گفته بودم که اگر مسئولان فدراسیون برای ادامه همکاری به بنده پیشنهاد بدهند، باید از لحاظ مالی هم تغییراتی در قرارداد ما ایجاد کنند که خوشبختانه این موضوع هم مطرح شد و با موافقت به پایان رسید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها