22 قطار و 140 دستگاه اتوبوس دوکابین تا اول مهر به ناوگان حمل و نقل عمومی تهران اضافه می‌شود

تمهیدات ویژه برای ایام بازگشایی مدارس

با فرارسیدن ماه مهر، یک میلیون و 200 هزار دانش‌آموز و 820 هزار دانشجوی تهرانی، سفرهای درون‌شهری خود به سوی مراکز آموزشی را آغاز می‌کنند. برآورد می‌شود روزانه حدود چهار میلیون سفر به تعداد سفرهای فعلی پایتخت افزوده شود.
کد خبر: ۵۸۸۲۶۷

در این شرایط سازمان‌ها و دستگاه‌های مسئول، امسال نیز به روال سال‌های گذشته با تشکیل جلسات ستاد مهر، دور هم جمع می‌شوند تا تدابیر و اقدامات ترافیکی را که اجرای آن برای آماده‌سازی شهر در ایام بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها ضرروی است، بررسی کنند.

کنترل پارک حاشیه‌ای و برخورد با پارک‌های غیرمجاز در اطراف مدارس، پیش‌بینی اکیپ‌های ویژه پلیس به‌منظور رفع سد معبر ناشی از تصادفات، برخورد با سواری‌ها و مینی‌بوس‌های غیرمجاز سرویس‌های مدارس، بویژه آنهایی که فاقد آرم تردد هستند، خدمات‌دهی به دانش‌آموزان دختر از سوی تاکسی‌های بانوان، کنترل نرخ کرایه سرویس مدارس، اصلاح هندسی محدوده‌ اطراف مدارس و... از جمله اقداماتی است که در ایام ماه مهر از سوی پلیس و شهرداری انجام خواهد شد.

افزایش ظرفیت اتوبوسرانی و مترو

به گزارش ایسنا، معاون ترافیک شهردار تهران با اشاره به تمهیدات ویژه‌ای که در جلسات هماهنگی ستاد مهر امسال برای ایام بازگشایی مدارس در نظر گرفته شده است، توضیح داد: بر این اساس 20 قطار یک طبقه، دو قطار دو طبقه و 140 دستگاه اتوبوس دو کابین تا پیش از ماه مهر امسال وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می‌شود.

به گزارش ایسنا، سیدجعفر تشکری‌هاشمی در نخستین جلسه ستاد مهر 92 که روز گذشته برگزار شد، با اشاره به بهره‌برداری از 12 کیلومتر از خط 3 متروی تهران حدفاصل بزرگراه آزادگان تا چهارراه ولیعصر(عج) تا قبل از مهر گفت: در اولین روز مهر استفاده از مترو با ارائه کارت شناسایی دانش‌آموزی یا دانشجویی رایگان خواهد بود.

معاون ترافیک شهردار تهران، درباره تدابیری که برای تقویت ناوگان اتوبوسرانی پایتخت در نظر گرفته شده است نیز توضیح داد: این ناوگان برای جابه‌جایی دانش‌آموزان و دانشجویان در مهرماه آمادگی کامل دارد، همچنین تلاش می‌کنیم تا پایان شهریور خط 9 سامانه اتوبوس‌های تندرو شامل 33 کیلومتر با 36 ایستگاه از بزرگراه ارتش تا خیابان هلال‌احمر راه‌اندازی شود که بخش قابل‌توجهی از مسیر این سامانه از بزرگراه امام علی(ع) خواهد گذشت.

به گفته تشکری، 140 دستگاه اتوبوس دوکابین جدید نیز در سامانه خط 9 اتوبوس‌های تندرو تا پایان شهریور افزوده می‌شود.

معاون ترافیک شهردار تهران با اشاره به تمهیدات ویژه تاکسیرانی برای ایام بازگشایی مدارس گفت: شرکت‌های خصوصی تاکسیرانی نسبت به ارائه خدمات سرویس مدارس در مناطق مختلف اقدام می‌کنند و تاکسیرانی از شهروندان می‌خواهد که هرگونه مطالبه کرایه اضافی را به سازمان گزارش دهند.

شناسایی مدارس در خطر

آمارها نشان می‌دهد ترافیک معابر تهران در روز بازگشایی مدارس در سال گذشته نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن 24 درصد افزایش داشته است، در این شرایط خیابان‌ها و محدوده‌های منتهی به مدارس و دیگر مراکز آموزشی که محل رفت و آمد دانش‌آموزان است در خطر بیشتری از بابت احتمال وقوع تصادف قرار دارد.

معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران از شناسایی مدارس پرخطر در مناطق 22 گانه پایتخت خبر داد و گفت: در صورتی که این مدارس نیازمند اصلاحات هندسی، خط‌کشی، احداث زیرگذر و... باشد به شهرداری‌های مناطق برای رسیدگی و اقدام، اعلام می‌شود.

تشکری از نصب جان‌پناه‌های ایمنی در معابر با اولویت معابر منتهی و مقابل مدارس خبر داد و تصریح کرد: برابر ابلاغیه صورت گرفته صدور هرگونه مجوز حفاری در مناطق مختلف شهرداری تهران از دهم شهریور تا پانزدهم مهر ممنوع است و عملیات‌ حفاری آغاز شده نیز باید حداکثر تا بیستم شهریور به اتمام برسد؛ همچنین عملیات روسازی آسفالت معابر و پیاده‌روها نیز تا بیست و چهارم شهریور تمام شود.

تعلیم 12 ‌میلیون دانش‌آموز توسط یک میلیون معلم

با فرا رسیدن سال تحصیلی جدید، بیش از 12 میلیون دانش‌آموز در مدارس کشور از سوی یک میلیون معلم، مدیر و معاون تحت تعلیم و تربیت قرار می‌گیرند.

به گزارش فارس، مدیرکل امور نماز، قرآن و عترت وزارت آموزش و پرورش، در افتتاح سی و یکمین مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز با بیان این ‌که مسئولان نظام برای رسیدن به پیشرفت و ترقی هیچ راهی جز مانوس شدن با قرآن کریم و عترت ندارند، افزود: آنان با تمسک به این دو گوهر گرانبها می‌توانند بیشتر مشکلات کشور را برطرف کنند و با تحقق این مهم در دنیا و آخرت سعادتمند شوند.

محمد بنیادی، با اشاره به این ‌که بیش از 12 میلیون دانش‌آموز در مدارس کشور تحصیل می‌کنند، افزود: یک‌میلیون معلم، مدیر و معاون نیز در تعلیم و تربیت آنان تلاش می‌کنند تا بتوانند انسان‌های موفقی در زندگی باشند. بنیادی با بیان این‌ که بیش از یک‌هزار دانش‌آموز از استان‌ها در سی و یکمین مسابقات کشوری قرآن، عترت و نماز شرکت کردند، گفت: آنان الگوی دیگر دانش‌آموزان در 120 هزار مدرسه کشور هستند.

به گفته این مسئول، دیگر دانش‌آموزان باید در مدارس از دانش‌آموزان قرآنی بخوبی الگوبرداری کنند تا آنان نیز بتوانند در معارف علوم قرآنی در زندگی موفق شوند.

پوران محمدی /‌ گروه جامعه

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها