کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: دانه ماش، حاوی بسیاری از مواد مورد نیاز بدن است و در عین حال کالری کمی دارد. زودهضم بوده و از آنجا که ماده غذایی متعادلی است مصرف آن به دیابتیها نیز توصیه میشود.
نقشی ادامه داد: پتاسیم ماش نیز فراوان است بنابراین مصرف آن برای مبتلایان به پرفشاری خون، توصیه میشود. ماش از نظر منگنز و سلنیوم که خاصیت آنتیاکسیدانی دارند، نیز غنی است و مصرف آن موجب پیشگیری از بیماریهای مزمن میشود. به علت دارا بودن ویتامین آ و د نیازهای بدن ما را تامین میکند و برای تقویت اعصاب و بینایی نیز مفید است.
وی تاکید کرد: استفاده از ماش به شکل جوانه خواص آن را چند برابر میکند؛ چرا که فرآیند همه مواد مغذی به ویژه آهن افزایش یابد.