رقابت های جهانی دوومیدانی معلولین فرانسه

علی امیدی در پرتاب نیزه برنز گرفت

در ششمین روز از رقابت های جهانی دو و میدانی معلولین فرانسه، کاروان جمهوری اسلامی ایران به یک نشان دیگر دست یافت.
کد خبر: ۵۸۲۷۶۴
علی امیدی در پرتاب نیزه  برنز گرفت


به گزارش حام جم ورزشی و به نقل از روابط عمومی فدراسیون ، علی امیدی در رقابت های ماده پرتاب نیزه، کلاس F44 با هشت ورزشکار دیگر به میدان رفت که در پایان موفق شد با کسب رکورد 51 متر و 89 سانتی متر، نشان برنز را از آن خود کند.

در رقابت های این ماده نماینده فرانسه با رکورد 54 متر و 39 سانتی متر به نشان طلا و نماینده کیپ ورد با رکورد 53 متر و 87 سانتی متر به نشان نقره دست یافتند.

بدین ترتیب و با کسب این نشان برنز، شمار مدال های کاروان ایران به عدد چهار (دو نشان طلا، یک نقره و یک برنز) رسید.

کاروان اعزامی ایران، با 9 ورزشکار جانباز و معلول و 2 ورزشکار از فدراسیون ورزش های نابینایان و کم بینایان در این مسابقات شرکت کرده است.

در رقابت های جهانی فرانسه، 1100 ورزشکار از 99 کشور جهان حضور دارند که رقابت های آنها در 207 ماده برگزار خواهد شد و ملی پوشان کشورمان در مواد پرتابی و دو به مصاف حریفان خواهند رفت.

این مسابقات تا هشتم مرداد ماه در شهر لیون برپاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها