دکتر فرزاد شیدفر با اشاره به این که پرهیز از پرخوری در هنگام سحری و افطار از نکات بسیار پر اهمیت تغذیه است که باید به آن توجه شود، افزود: روزه داران باید از مصرف غذاهای پر حجم، چرب و شور در وعده سحر و افطار خودداری کنند.
وی به مردم توصیه کرد: روزه خود را با مقداری چای یا شیر ولرم و خرما باز کنند و پس از آن با یک فاصله زمانی کوتاه ، غذای اصلی را صرف کنند. همچنین توصیه می شود از نوشیدن آب سرد خودداری شود.
این متخصص علوم تغذیه افزود: مصرف لبنیات، میوه و سبزی هنگام سحر می تواند نقش موثری در تطابق و سازگاری فرد با روزه داشته باشد و روزه داران باید از مصرف قهوه و نسکافه به دلیل اینکه اختلالات گوارشی ایجاد می کند، پرهیز کنند.
شیدفر اضافه کرد: همچنین مصرف نوشیدنی های گازدار به دلیل کاهش مقاومت فرد در برابر گرسنگی و اختلال در تنظیم قند خون توصیه نمی شود.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اظهار کرد: بهتر است روزه داران به ویژه کودکان و نوجوانانی که برای اولین بار روزه می گیرند علاوه بر مصرف مواد پروتئینی مانند گوشت، مرغ، لبنیات و حبوبات، برای تامین انرژی مورد نیاز خود از میوه ها و سبزی ها نیز استفاده کرده و از مصرف زولبیا و بامیه پرهیز کنند. (ایرنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اسماعیل حلالی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
نماینده ولی فقیه در بنیاد شهید به مناسبت هفته بزرگداشت شهدا در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» مطرح کرد
در پانزدهمین سالگرد تأسیس شبکه مستند سیما با حسین زارعزاده گفتوگو کردیم