مواد لازم:
مرغ بدون پوست: 5 قطعه
ماست: یک لیوان
پودر سیر با زنجبیل نرم شده: 1 قاشق غذاخوری
آب لیمو: یک قاشق غذاخوری
پودر فلفل سیاه: یک قاشق مرباخوری
زیره نرم شده: یک قاشق مرباخوری
هل نرم شده: یک قاشق چایخوری
زردچوبه: یک قاشق مرباخوری
فلفل سبز: یک عدد خرد شده
گشنیز : نصف یک دسته
نعناع: کمی
پیاز سرخ شده: 4 عدد بزرگ
طرز تهیه:
در قابلمهای نسوز مرغ را با ادویههای نرم شده و نمک مخلوط کنید. سپس ماست را با آبلیمو و فلفل سبز تند و سیر و زنجبیل به مواد اضافه کنید و خوب بهم بزنید. سپس مواد به دست آمده را روی اجاق گاز با شعله کم به مدت یک ساعت بگذارید تا مرغ پخته شود. مرغ پس از پخته شدن نباید زیاد آب داشته باشد. سپس پیاز سرخ شده و هل نرم شده را روی آن بریزید و گشنیز و نعناع خرد شده را هم در آخر اضافه کنید و بگذارید جابیفتد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتوگوی «جامجم» با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی ایران مطرح شد
دکتر امیدعلی مسعودی، استاد ارتباطات در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد
گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با علیرضا نصیری، قهرمان جوانان جهان
سفیر سابق ایران در پاکستان در گفتوگو با «جامجم» تشریح کرد