علی سعیدلو در حاشیه امضا سند توسعه همکاریهای اقتصادی ایران و عراق در مصاحبه اختصاصی با واحد مرکزی خبر افزود: اکنون نزدیک به 1300 مگاوات برق به عراق صادر میکنیم که قرار است 150 مگاوات دیگر به آن اضافه شود تا از طریق عراق برق ایران به سوریه و لبنان نیز منتقل شود.
وی با اشاره به امضاء سند همکاری گسترش روابط تجاری و اقتصادی ایران با کردستان عراق ابراز امیدواری کرد با اجرایی شدن این سند همکاری، روابط اقتصادی و تجاری جمهوری اسلامی ایران با عراق بویژه کردستان عراق به 16 میلیارد دلار برسد.
افزایش تولید روزانه گاز کشور
از سوی دیگر احمد قلعه بانی ، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران در گفت و گو با ایرنا با اشاره به راهاندازی بخشهایی از پارس جنوبی در سال جاری گفت: تولید گاز غنی کشور سال گذشته روزانه تا 700 میلیون مترمکعب نیز افزایش یافت و پیشبینی میکنیم این رقم تا پایان امسال، به حدود 800 میلیون مترمکعب برسد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم