دسر سیب با طعم دارچین و شهد​کارامل

مواد لازم: شکر، ۲ لیوان ـ سیب برش داده و به صورت حلقه درآمده، ۳ یا ۴ عدد ـ پودر دارچین، یک قاشق سرصاف ـ چوب دارچین، یک تکه ـ وانیل، کمی برای عطر دسر ـ آبلیمو، نصف استکان ـ آب، یک لیوان.
کد خبر: ۵۷۵۶۵۴

طرز تهیه: در ظرفی شکر را با چند قاشق آب مخلوط کرده و روی حرارت گذاشته و هم بزنید تا شکر ذوب شده و به صورت مایعی روشن و شفاف شود. بعد حرارت را بیشتر کنید و شکر ذوب شده به همراه آب و به شکل کارامل درآمده را بلافاصله از روی حرارت بردارید. بعد از خنک شدن، آبلیمو، یک لیوان آب، وانیل و چوب دارچین را هم اضافه کرده و هم بزنید. در کف ماهیتابه یا یک قابلمه سیب‌های حلقه شده را چیده و شربت آماده شده را روی آنها بریزید. طوری که سطح سیب‌ها کاملا با شربت پوشیده شده باشد. (برای این که سیب‌ها تغییر رنگ ندهند.) بعد ظرف محتوی مواد را روی حرارت گذاشته و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزید. پس از جا افتادن بگذارید خنک شود. چوب دارچین را درآورید و دسر را در ظرف مناسبی ریخته، شربت غلیظ شده را هم روی سیب‌ها بریزید و با پودر دارچین روی دسر را تزئین کنید. این دسر آماده سرو است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها