طرز تهیه:
آب و شکر را روی حرارت ملایم میگذاریم تا حدود 10 دقیقه بجوشد. آب لیموترش را اضافه میکنیم.
سپس حدود یک ساعت در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد ولی سفت نشود. بعد از آن، با همزن برقی آن را به هم میزنیم و سفیدههای تخممرغ را نیز به آن اضافه میکنیم. دوباره به هم میزنیم. پس از آن مجدداً مخلوط را در ظرف ریخته و در فریزر میگذاریم تا خودش را بگیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
رئیس انستیتوپاستور ایران در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
علی بخشیزاده، معاون صدای رسانهملی در گفتوگو با «قابکوچک» مطرح کرد