توقیف ۳۰ خودرو با خلافی بیش از یک میلیون تومان

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اشاره به اجرای طرح انضباط ترافیکی در پایتخت از توقیف ۳۰ خودرو با خلافی بیش از یک میلیون تومان طی ۲۴ ساعت خبر داد.
کد خبر: ۵۷۴۰۶۸

به گزارش فارس، حسین رحیمی با اشاره به این‌که یک‌درصد توقیف خودروها به خودروهای سنگین و کامیون‌ها مربوط است، افزود: طبق قانون در صورتی که مبلغ جریمه خودرویی به ده میلیون ریال برسد، پلیس راهنمایی و رانندگی مراتب را به مالک خودرو اعلام می‌کند و چنانچه ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ، مالک خودرو نسبت به پرداخت جریمه اقدام نکند، خودروی وی توقیف خواهد شد.

وی ادامه داد: به منظور ایجاد انضباط ترافیکی و آسان‌سازی عبور و مرور درون‌شهری، 18هزار و 979 دستگاه خودرو و 2177 دستگاه موتورسیکلت متخلف در سطح تهران بزرگ طی 24 ساعت اعمال قانون شدند.

رحیمی از اجرای طرح انضباط ترافیکی و تشدید برخورد با رانندگان و موتورسیکلت‌سواران متخلف خبر داد و گفت: ماموران راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ با اجرای طرح برخورد با مخلان نظم و امنیت موفق شدند 186دستگاه خودروی متخلف را که مرتکب تخلفاتی چون حرکت خلاف جهت، همراه نداشتن گواهینامه، نقص فنی، مخدوش بودن پلاک، سرعت و سبقت غیرمجاز و تخلفات حادثه‌ساز شده بودند، توقیف و به پارکینگ منتقل کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها