
سیدباقر حسینی از اجرای طرح عملیات فروش سوخت ویژه مرزنشینان در چهار شهرستان استان سیستان و بلوچستان خبر داد و گفت: این طرح از اول تیر ماه سال جاری در ۴ شهر استان سیستان و بلوچستان اجرا خواهد شد.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: شهرهای میرجاوه، زهک، سرباز و چابهار، چهار شهری هستند که طرح فروش سوخت ویژه مرزنشینان در آنها اجرا خواهد شد. پیشتر این طرح در شهرهای هیرمند و سراوار اجرا میشد.
نماینده زابل، زهک و هیرمند در مجلس اضافه کرد: بر اساس این طرح به خانوارهای پنج نفره ۵۰۰ لیتر و خانوارهای بالای پنج نفره هزار لیتر سوخت تعلق میگیرد تا آنها سهمیه خود را صادر کنند.
رئیس فراکسیون مناطق مرزی مجلس در پایان تاکید کرد: هدف از اجرای این طرح جلوگیری از قاچاق سوخت در شهرهای مرزی است.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمد مرندی عضو هیأت همراه تیم مذاکرهکننده ایران در اسلامآباد مطرح شد
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان نظام پزشکی نقش موثر کادر درمان در جنگ رمضان را بررسی کرد