مصطفی کشکولی در گفتوگو با واحد مرکزی خبر افزود: هرچند مسوول تعیین قیمت سوخت، دولت، مجلس و ستاد هدفمندی یارانهها هستند اما نظر شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی این است که قیمت سوخت باید واقعی باشد.
وی گفت: فاز دوم هدفمندی یارانه های اجرا شود یا نشود پیشنهاد ما این است که قیمت فرآورده های نفتی تک نرخی باشد و تفاوت آن به صورت نقدی به مردم داده شود چرا که با وضع دو نرخی فعلی، کنترل قاچاق فرآورده دشوار است و زمینه برای سوء استفاده بیشتر فراهم می شود.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی با بیان اینکه در دو نقطه از استان سیستان و بلوچستان به صورت آزمایشی کار فروش سوخت به قیمت تعادلی به مرزنشینان را انجام خواهیم داد، گفت: در این طرح سوخت به قیمتی کمتر از قیمت آن سوی مرز به مرزنشینان فروخته خواهد شد تا بتوانند با صادرات خرد و سهمیه بندی شده، معیشتی قانونمند داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی کرده ایم جایگاه های مرزی از 15 به 30 جایگاه افزایش یابد، گفت: کار اصلی جایگاه های مرزی تامین سوخت خودروهای عبوری و ترانزیتی با قیمت مصوب بالاتر از خلیج فارس است.
وی گفت: در صورتی که هر خودرو بیش از میزان مورد نیاز در باک خود سوختگیری کرده باشد مازاد نیاز واقعی سفر، با قیمت تعادلی محاسبه و از آن کسر می شود.
کشکولی افزود: اما در اجرای طرح فروش سوخت به مرزنشینان یا از این جایگاهها برای تامین سهمیه سوخت صادراتی خانوارهای مرزنشین استفاده یا جایگاههای جدیدی مختص آنان ایجاد می شود.
وی گفت: یکی از دو جایگاه مخصوص یادشده، در شمال و یکی در جنوب استان سیستان و بلوچستان ایجاد می شود و در آینده نزدیک در دیگر نقاط مرزی هم ایجاد خواهد شد.
مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی تاکید کرد: باید با موضوع صادرات مشتقات نفتی برخورد جدی شود،چرا که در قالب فروش مشتقاتی همچون حلال و مواد شوینده، فرآورده های یارانه ای همچون گازوئیل از کشور خارج می شود.
وی گفت: زمینه دیگری که باید کنترل شود، ترانزیت سوخت است و در مواردی مشاهده شده است که تانکرهای حامل آب به کشور وارد و در آن سوی مرزها با سوخت خارج می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت