دریاچه «کیو» در همه فصول پرآب می‌شود

شهردار خرم‌آباد گفت: با انتقال آب چشمه گلستان، دریاچه کیوی خرم‌آباد دائم می‌شود.
کد خبر: ۵۶۶۱۲۴

هرمز نصیری در مراسم کلنگ‌زنی طرح انتقال آب چشمه گلستان به دریاچه کیوی خرم‌آباد که به مناسبت سالروز فتح خرمشهر انجام گرفت، افزود: دریاچه کیوی خرم‌آباد چندسالی است که در برخی فصول سال خشک می‌شود، اما با طرح انتقال آب چشمه گلستان به دریاچه فصلی کیوی خرم‌آباد این دریاچه دائم می‌شود.

به گزارش مهر، وی افزود: برای اجرای طرح انتقال آب چشمه گلستان به دریاچه کیوی خرم‌آباد یک میلیارد و 700 میلیون تومان از بخش اعتبارات جاری شهرداری خرم‌آباد در نظر گرفته شده است. در صورت تأمین اعتبار مورد نیاز برای اجرای این طرح، انتقال آب چشمه گلستان به دریاچه کیو در مدت زمان شش ماه به بهره‌برداری می‌رسد.

سراب گلستان با ارتفاع 1180 متر از سطح مبنا در دامنه تپه تاریخی قلعه فلک‌الافلاک قرار گرفته و یکی از منابع تامین‌کننده آب شرب خرم‌آباد است.

شهردار خرم‌آباد از افتتاح پنج بوستان محله‌ای در این شهر خبر داد و گفت: پنج بوستان محله‌ای به مساحت دو هکتار در مناطق مختلف شهر خرم‌آباد افتتاح شد.

نصیری یادآورشد: برای افتتاح این بوستان‌های محله‌ای460 میلیون تومان هزینه شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها