رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران با بیان این که هشت تا ده درصد کودکان ایرانی مبتلا به آلرژی غذایی هستند، گفت: افزایش مصرف فست‌فودها باعث رشد جایگاه آلرژی در کودکان شده و متاسفانه روزبه‌روز در حال گسترش است.
کد خبر: ۵۶۴۵۴۳

دکتر غلامرضا خاتمی در گفت‌وگو با ایسنا، افزود: بعضی مواد غذایی حاوی آلرژن‌های غذایی و حساسیت‌زا است که از جمله آنها می‌توان به شیر، بادام زمینی، سویا، تخم مرغ و ماهی اشاره کرد.

وی با بیان این که در سنین زیر دو سالگی مهم‌ترین ماده غذایی آلرژی‌زا برای کودکان شیر گاو است، گفت: شیر گاو در صورت بروز حساسیت باید از رژیم غذایی مادر حذف شود.

رئیس انجمن پزشکان کودکان ایران وجود زمینه آلرژی را ارثی دانست و افزود: عوامل محیطی باعث بروز بیماری می‌شود بنابراین توصیه می‌کنیم به منظور پیشگیری از بروز علائم مواد غذایی حساسیت‌زا در هر دوره‌ای حذف شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها