لاریجانی: جای نخبگان در ورزش ایران خالی است

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: تغییرات در سطح مدیران ورزشی نباید براساس معیارهای سیاسی باشد و افراد حرفه‌ای و متخصص باید در صحنه حضور داشته باشند؛ زیرا این حوزه فقط باحضور افراد متخصص و صاحب نظر و مدیریت پایدارموفق خواهد بود.
کد خبر: ۵۶۲۵۷۷

علی لاریجانی در دیدار جمعی از مدیران سابق و کنونی ورزش با اشاره به نقش ورزش در افزایش توان ملی یک کشور افزود: به طور حتم در حوزه ورزش نقایصی وجود دارد که باید آنها را شناسایی کرد و با استفاده از راه حل متناسب با شرایط بومی به اصلاحات بپردازیم. به عنوان مثال نمی‌توان به مفید بودن حضور سیاستمداران در عرصه مدیریت ورزش مطمئن بود و این نیاز به بررسی دارد.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود تصریح کرد: مساله مهمی که وجود دارد و برای آن باید فکری شود، جای خالی نخبگان در عرصه ورزش است. آنها با توجه به تخصصی که دراین حوزه دارند، ‌می‌توانند هم برای دولت و هم مجلس راهنمای خوبی باشند و از طرف دیگر با نظارت بر عملکرد دستگاه‌های ورزشی، نقایص را شناسایی و با اطلاع‌رسانی بهنگام،‌ در جهت بهبود شرایط کمک کنند.

وی همچنین درباره تغییرات مدیران باسابقه ورزش کشور ‌گفت: در ورزش کارها به دست متخصصان باید انجام شود و ربطی به تعویض دولت‌ها ندارد. پست‌های سیاسی با تغییر جایگاه مدیریتی تغییر می‌کند، اما جایگاه‌های حرفه‌ای و تخصصی نباید دستخوش این تغییرات شود.

به گزارش اداره اخبار مجلس، دکتر لاریجانی تصریح کرد: در حوزه ورزش اگر بتوانیم فرمول‌هایی را تهیه کنیم که ظرفیت و حضور بخش خصوصی را پررنگ کند، مجلس از آن حمایت خواهد کرد. هرچند در برخی عرصه‌ها مجبور به استفاده از بودجه دولتی هستیم، اما این میزان هر قدر کمتر شود، بهتر است.

در این دیدار که چهره‌هایی چون محمدرضا داورزنی، حجت‌الاسلام علیپور، علی فتح‌الله‌زاده، حبیب کاشانی و اکبر غمخوار، مصطفی کارخانه، محسن کاوه، مصطفی آجرلو، عزیز محمدی، وحید مرادی و علی مرادی حضور داشتند، برخی حاضران از جمله یزدانی خرم به بیان مشکلات این حوزه مانند ‌کمبود بودجه،‌ پایین بودن دستمزد مربیان،‌ تغییرات ناگهانی مدیران براساس نظرات شخصی، حمایت نکردن از قهرمانان ورزشی، تعلیق برخی فدراسیون‌ها، تصویب برخی قوانین دست و پاگیر در حوزه ورزش مثل ممنوعیت استفاده از بازنشستگان در این حوزه که بسیار هم باتجربه هستند، نداشتن سالن‌های استاندارد و وجود برخی بی اخلاقی‌ها در ورزش پرداختند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها