
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در مراسم دهمین جشن شب بازیگر خانه تئاتر که شنبه شب در سالن اصلی تئاتر شهر برگزار شد،بابک حمیدیان برای نمایش مکبث، مرتضی اسماعیلی کاشی برای بازی در نمایش ویتسک و امیر کربلایی زاده برای نمایش نظمیه زنان رتبه اول تا سوم بازیگری مرد در سال 91 را کسب کردند.
همچنین پانته آ پناهیها برای نمایش ویتسک و هایده حائری برای بازی در نمایش مرغ سحر رتبه اول تا دوم بهترین بازیگری زن در سال 91 را بدست آوردند.
هیات داوران در این بخش هیچ بازیگر زنی را شایسته رتبه سوم ندانست.
گروه نمایش عجایب المخلوقات نیز به عنوان بهترین گروه نمایش در سال 91 معرفی و تقدیر شد.
همچنین گروه بازیگران نمایش عجایب المخلوقات به کارگردانی عبدالرضا ثروتی عنوان بهترین گروه نمایشی در سال 91 را کسب کردند.
در دهمین جشن شب بازیگر خانه تئاتر همچنین از ژاله علو، اسماعیله شنگله، سلیمه رنگ زن و منصور حمیدی هنرمندان عرصه تئاتر کشور تجلیل به عمل آمد.
دهمین جشن شب بازیگر خانه تئاتر به مناسبت هفته بزرگداشت و روز جهانی تئاتر برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علاءالدین بروجردی نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با جام جم آنلاین:
ابوالفضل ظهره وند نماینده مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی روزنامه «جامجم» با سجاد سالاروند، نخستین کوهنورد ایرانی دارای معلولیت در مسیر صعود به هفت قله بلند دنیا