تشدید نظارت بر عرضه دارو

رئیس سازمان غذا و دارو، از تشکیل 14 کمیسیون راهبردی به منظور پیشبرد برنامه‌های این سازمان خبر داد.
کد خبر: ۵۵۶۸۰۸

به گزارش مهر، عباس حاجی‌آخوندی در نخستین گردهمایی معاونان غذا و داروی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور گفت: نظارت بر عرضه دارو و جلوگیری از افزایش غیرقانونی قیمت‌ها همواره از سیاست‌ها و برنامه‌های سازمان غذا و دارو بوده است که تصمیم داریم در شرایط فعلی این نظارت‌ها و بازرسی‌ها را با شدت و گستردگی بیشتری انجام دهیم.

رئیس سازمان غذا و دارو از راه‌اندازی 14 کمیسیون راهبردی در سازمان غذا و دارو خبر داد و اظهار کرد: این کمیسیون‌ها که به منظور مشارکت همه متخصصان و مسئولان غذا و داروی کشور در سیاست‌گذاری‌ها و برنامه‌ریزی‌های سازمان غذا و دارو تشکیل شده است متشکل از هفت نفر عضو غیردولتی بخش صنعت و تجارت دارو و تجهیزات پزشکی، دو استاد دانشگاه، دو نیروی ستادی سازمان و یک نفر به عنوان دبیر کمیسیون است.

وی افزود: این کمیسیون‌ها عبارت است از: فناوری و نوآوری دارویی، امور راهبردی، اقتصاد و مدیریت دارو، امور بین‌الملل، کمیسیون اعتلای امور داروخانه‌ها، ساماندهی و مدیریت پخش، حمایت از تولید، داروهای گیاهی، امور حقوقی، قانونی و امور زیربنایی، مواد اولیه، شیرخشک و مکمل‌ها، مطالعات بالینی، امنیت و ایمنی غذا و اعتلای فرآورده‌های بهداشتی و آرایشی.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها