دختر فراری در خانه رمال دستگیر شد

دختر فراری که طعمه یک رابطه تلفنی شده بود، در خانه یک رمال پنجاه ساله در مشهد دستگیر شد.
کد خبر: ۵۵۵۸۰۴

به گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی در این باره گفت: خانواده‌ای با مراجعه به اداره مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی، گم شدن دختر هفده ساله خود را اعلام کردند.

سرهنگ حسین بیدمشکی افزود: با توجه به این‌که خانواده فرد مفقود شده اهل مشهد نبودند و آشنایی در این شهر نداشتند، پیگیری موضوع بسرعت آغاز و تحقیقات وسیعی در این رابطه انجام شد.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌های پلیسی نشان داد دختر هفده ساله قبل از خارج شدن از محل اقامت خود در یکی از مهمانپذیرهای مشهد، با فردی در ارتباط تلفنی و پیامکی بوده است.

با به دست آمدن این سرنخ، اقدامات وسیع اطلاعاتی انجام و فرد مورد نظر به عنوان مظنون شناسایی و دستگیر شد.

فرد دستگیر شده در مواجهه با شواهد و مدارک موجود عنوان کرد از چندی قبل با دختر هفده ساله ارتباط تلفنی داشته و دختر گمشده ‌اکنون در خانه فردی رمال مخفی شده است.

رئیس پلیس آگاهی خراسان رضوی یادآور شد: کارآگاهان بلافاصله با هماهنگی قضایی به مخفیگاه رمال پنجاه ساله اعزام شده و دختر هفده ساله و رمال را دستگیر کردند. رمال شیاد و مرد جوان با تشکیل پرونده به مراجع قضایی معرفی شدند. تحقیقات در این باره ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها