شبکه 4 در مسیر انتخابات قرار می‌گیرد

برنامه «در مسیرانتخاب» برای پخش از شبکه چهار تولید می‌شود.این برنامه از زاویه علمی و فرهنگی به موضوع انتخابات می‌پردازد.
کد خبر: ۵۵۵۷۶۶

حسن افشاری، مدیر گروه فرهنگی و اجتماعی شبکه چهار درباره برنامه در مسیر انتخابات به روابط عمومی این شبکه گفت: برنامه «در مسیرانتخاب» در 13 قسمت 40 دقیقه‌ای موضوع‌های مرتبط با انتخابات را با نگاهی علمی و تخصصی بررسی می‌کند.

به طور مثال مباحث مرتبط با فناوری ارتباطات در کشور در حال گسترش است و در دو قسمت از این برنامه اوضاع فعلی IT در ایران و راه‌های رسیدن به شرایط مطلوب بررسی می‌شود تا اهمیت این موضوع و موضوعاتی از این دست به دولت آینده گوشزد شود. افشاری افزود: در حوزه اقتصادی نیز مبحث انرژی و چگونگی تولید انرژی‌های جدید در ایران مورد بحث و بررسی قرار می‌گیرد.

او با بیان این‌که مبحث اقتصاد بدون نفت نیز یکی دیگر از موضوعات این برنامه تلویزیونی است، گفت: با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در سخنرانی نوروزی خود در مشهد مبنی بر این‌که وابستگی اقتصاد ما به نفت باید کاهش پیدا کند، این محور نیز در اولویت‌های موضوعی برنامه «در مسیر انتخاب» قرارگرفت.

به گفته افشاری، محورهای آموزش عالی، کار و اشتغال و شیوه‌های نوین کشاورزی نیز از دیگر مباحث این ویژه برنامه انتخاباتی خواهد بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها