تعقیب و گریز زوج سارق در تهران

رئیس کلانتری 128 تهران نو از دستگیری یک زوج سارق منزل در میدان امامت خبر داد و گفت: متهمان به 20 فقره سرقت دیگر در یک سال گذشته اعتراف کردند.
کد خبر: ۵۵۲۳۱۶

سرهنگ جلیل موقوفه‌ای در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، با اشاره به دستگیری یک زوج سارق منزل در میدان امامت، به تشریح اقدامات ماموران این یگان در شناسایی و دستگیری متهمان این پرونده پرداخت.

وی خاطرنشان کرد: روز جمعه شانزدهم فروردین امسال یکی از تیم‌های گشت انتظامی این کلانتری در حال گشتزنی بودند که متوجه رفتارهای مشکوک زن و مردی شدند.

موقوفه‌ای افزود: دو فرد مظنون به محض دیدن ماموران، با خودروی 206 که در همان محل پارک بود، متواری شدند.

وی عنوان کرد: در پی فرار متهمان، عملیات تعقیب و گریز پلیسی آغاز شد و ماموران پس از طی مسیر کوتاهی، خودروی مظنونان را ـ که سعی داشتند با حرکات مارپیچ از دست پلیس بگریزند ـ متوقف کردند.

رئیس کلانتری 128 تهران نو ادامه داد: با توقف خودرو، متهمان که پیاده قصد فرار داشتند، دستگیر شدند و از خودروی آنها که «احمد» و «زهرا» نام داشتند، تعدادی اسناد و مدارک، پنج دسته کلید و سه دستگاه تلفن همراه و مقداری لوازم و تجهیزات منزل کشف و ضبط شد.

سرهنگ موقوفه‌ای تصریح کرد: متهمان به کلانتری منتقل شدند و در بازجویی به 20 فقره سرقت طی سال گذشته با همدستی یکدیگر اعتراف کردند.

متهمان برای ادامه تحقیقات به پایگاه ششم پلیس آگاهی انتقال یافتند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها