خوردن ترشی با غذا یکی از علاقه‌های بسیاری از ایرانیهاست اما اگر سراغ ظرف ترشی بروید و ببینید تهش هم درآمده، چه می‌کنید؟! روش تهیه ترشی خرمالویی را بخوانید که فوری است و به محض آماده شدن، قابل مصرف.
کد خبر: ۵۵۱۲۶۱

مواد لازم

خرمالو: یک کیلو

برگه هلو یا زردآلو یا مخلوط هر دو: نیم کیلو

سیاهدانه: ۱ قاشق مرباخوری

نمک: ۱ قاشق مرباخوری

تخم گشنیز نیمکوب: ۱ قاشق مرباخوری

پودر گلپر: ۱ قاشق مرباخوری

خرمای بدون هسته: نیم کیلو

سرکه:  یک لیتر

تمبر هندی: یک بسته

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه ترشی لوبیا سبز و آموزش مرحله به مرحله آن

طرز تهیه

خرمالوها را خرد کرده و داخل مخلوط‌کن میریزیم تا یکنواخت شوند. نیازی به گرفتن پوست آنها نیست اما اگر عمل له کردن و مخلوط کردن با دست انجام شود، پوست آنها باید جدا شود چون پوستها به صورت درسته باقی مانده و ظاهر بدی به ترشی میدهد.

تمبر هندی را در سرکه میریزیم و آن را به طور کامل با دست مخلوط کرده، هسته‌های آن را جدا میکنیم. برگه هلو یا زردآلو را که حداقل به مدت ۱۲ ساعت در سرکه خیسانده‌ایم و به طور کامل نرم شده است، همراه با تمبر هندی و «خرمای هسته گرفته» چرخ میکنیم تا به طور کامل مخلوط شوند.

پودر گلپر، تخم گشنیز نیمکوب، سیاهدانه و نمک را به مخلوط خرمالو، خرما، تمبر هندی و برگه‌های چرخ‌شده اضافه میکنیم. سرکه را به اندازه دلخواه به مواد چرخ شده اضافه کرده و از آن میچشیم (بسته به ذائقه، میزان سرکه و نمک را میتوان کم یا زیاد کرد).

>> یاس گروپ

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها