محمد رویانیان در گفت وگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس اظهار کرد: من و سرمربی پرسپولیس با خداحافظی مهدی مهدوی کیا مخالف هستیم و حتی گل محمدی خواست تا مهدوی کیا را از این تصمیم منصرف کنم.
وی افزود: از خداحافظی ناگهانی مهدوی کیا خبر نداشتم و پس از شنیدن این خبر با سرمربی تیم تماس گرفته تا از دلیل آن باخبر شوم.
رویانیان گفت: سرمربی پرسپولیس به من اعلام کرد که نشستی با مهدوی کیا برگزار کرده و هیچ مشکلی با این بازیکن بزرگ ندارد و حضور وی را در کنار تیم باعث قوت قلب خود و بازیکنان می داند.
مدیرعامل پرسپولیس ادامه داد: با کاپیتان پرسپولیس صحبت خواهم کرد تا همچنان در کنار تیم حضور داشته باشد. مهدویکیا اسطوره اخلاق ورزش ایران است و باشگاه پرسپولیس بر خود می بالد که چنین ستارهای دارد.
وی افزود: گلمحمدی در جلسه روز پنجشنبه از مهدویکیا درخواست کرده فصل بعد به عنوان مربی و بزرگتر بازیکنان در تیم باشد و به سرمربی تیم کمک کند. بنابراین با این بازیکن گفت و گو خواهم کرد و نظرات او را جویا میشوم اما هرگز نمیگذارم مهدویکیا در این مقطع از فصل خداحافظی کند و جداییاش به گونهای باشد که شأن این بازیکن پر افتخار و با اخلاق حفظ نشود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفت وگوی اختصاصی تپش با سرپرست دادسرای اطفال و نوجوانان تهران:
بهروز عطایی در گفت و گو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با حجتالاسلام محمدزمان بزاز از پیشکسوتان دفاع مقدس در استان خوزستان