نوسازی 32 هزار واحد مسکونی در پایتخت

رئیس سازمان نوسازی شهر تهران با اشاره به طلب 227 میلیارد تومانی شهرداری تهران از دولت در حوزه بافت شهری، از نوسازی 32 هزار و 922 واحد مسکونی پایتخت طی سال 91 خبر داد.
کد خبر: ۵۴۹۵۶۸

به گزارش مهر، علیرضا جعفری با اشاره به گلایه‌های ساکنان بافت‌های فرسوده در مراجعه به دفاتر خدمات نوسازی برای دریافت تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت گفت: متولیان امر باید برای حفظ اعتماد اجتماعی در پرداخت وام‌های ارزان‌قیمت توجه کافی داشته باشند. این در حالی است که در ابتدای سال وعده 110هزار امتیاز مسکن مهر در بافت فرسوده داده شد، اما این‌که چقدر این امتیازات محقق شود، جای پرسش دارد.

جعفری با بیان این‌که نوسازی بافت فرسوده در شیب نزولی قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: تحلیل هزینه تمام شده مسکن، بازار مسکن، کندی مسیر ارائه تسهیلات بانکی ارزان‌قیمت و بروکراسی‌های داخلی از عوامل تاثیرگذار بر این موضوع بوده است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با بیان این‌که دولت موظف است تسهیلات لازم را در حوزه بافت‌های فرسوده ارائه کند، گفت: شهرداری تهران با حذف عوارض 227 میلیارد تومان از دولت بدهکار است؛ چراکه این هزینه را باید صرف ارائه خدمات برای شهروندان کند و هنوز این میزان پرداخت نشده است.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران تصریح کرد: با وعده‌ای که شهردار تهران درباره اجرای ماده 33 قانون نظام مهندسی از ابتدای سال 92 داد، روند مطلوب‌تری را در سال 92 در حوزه نظارت بر ساخت‌وساز و کیفیت شاهد خواهیم بود و امیدواریم این تحول محقق شود.

تجهیز پایانه‌های جنوب تهران با 300 اتوبوس

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران از ورود 300 دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل‌ونقل عمومی پایتخت خبر داد و گفت: این اتوبوس‌ها پیش از پایان سال در خطوط اتوبوسرانی با اولویت نیمه جنوبی پایتخت فعال می‌شود.

سیدجعفر تشکری هاشمی در گفت‌وگو با ایسنا از تدوین طرح مطالعات یکپارچه شبکه حمل و نقل پایتخت خبر داد و افزود: بر این اساس مردم با پیمایش 350 متر به یکی از سیستم‌های حمل‌ونقل عمومی دسترسی پیدا می‌کنند.

وی با بیان این‌‌که با توجه به این طرح که کل شبکه اتوبوسرانیبازنگری شده است، توضیح داد: بر این اساس امکان اطلاع‌رسانی به شهروندان در مورد این‌که اتوبوس چه وقت به ایستگاه می‌رسد، فراهم شده است، همچنین بیش از 5000 دستگاه اتوبوس در تهران به سیستم رهیاب مجهز شده‌است و تعداد کم باقی مانده نیز تا پایان سال به این سیستم مجهزمی‌شود و پس از آن اطلاعات لازم درباره موقعیت اتوبوس در مسیر به مسافران ارائه خواهد شد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به این‌که امسال نیز شهرداری نتوانست حتی یک اتوبوس هم از دولت تحویل بگیرد و این در حالی است که تهران سالانه به یکهزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد، گفت: در بخش یارانه اتوبوسرانی نیز همچنان مورد بی‌مهری دولت قرار گرفته‌ایم و بجز 5/11 میلیارد تومان یارانه‌ای که در این بخش به شهرداری اختصاص یافت، ‌پول دیگری به ما داده نشده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها