پتروشیمی بندر امام و مهرام، سریال بازی‌های پایانی لیگ برتر بسکتبال را از امروز آغاز می‌کنند

حال و هوای جنوب با فینال تکراری

بعد از شکست فولادماهان برابر مهرام و برتری 3 از 5 مسابقه تیم پتروشیمی بندرامام برابر شهرداری گرگان، فینال رقابت‌های سال گذشته لیگ برتر بسکتبال دوباره تکرار شد. پتروشیمی بندر امام تصمیم گرفت دو بازی اول را در فینال با مهرام در خانه برگزار کند. این بازی‌ها از امروز آغاز می‌شود و مهرام به سوی جنوب در حالی حرکت کرده است که پیش از این یکی از مدعیان قهرمانی را حذف کرد. مهرام با تجربه پنج سال قهرمانی پی در پی، سریال بازی‌های برتری 3 از 5 را با نایب قهرمان فصل پیش آغاز می‌کند. بازی اول و دوم امروز و فردا برگزار می‌شود و روز دوشنبه مهرام در تهران میزبان تیم جنوبی است. در صورت نیاز بازی چهارم روز سه شنبه هفته آینده برگزار می‌شود.
کد خبر: ۵۴۷۵۵۶

مهرامی‌ها راه دشوارتری را تا رسیدن به بازی پایانی لیگ برتر بسکتبال طی کردند. اگر چه آنها 3 بر صفر برابر فولادماهان ـ که یکی از اصلی‌ترین حریفان آنها برای رسیدن به فینال بودـ بازی نیمه نهایی را بردند اما این سری بازی‌ها برای مدافع قهرمانی سختی‌های زیادی داشت. مهرام حالا با عبور از آن بازی‌های سخت اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده است. آنها بازیکنان نیمکت‌نشین را در شرایط بهتری می‌بینند؛ بازیکنانی مثل فرید اصلانی، سجاد مشایخی و امیر صدیقی.

فرید اصلانی در بازی سوم مهرام با فولادماهان ذخیره‌ای مطمئن‌تر از بازی‌های قبل برای مهدی کامرانی نشان داد. او در بازیسازی و توپ‌رسانی در دقایق حساس مسابقه نقش ویژه‌ای داشت. بنابراین در بازی‌های فینال با پتروشیمی بندرامام می‌تواند کمک حال تیمش در پست‌های بیرونی باشد؛ جایی که نقطه قوت تیم جنوبی با حضور سانی بچیروویچ و حامد آفاق در آنجاست.

پتروشیمی بندر امام در سه بازی آسان شهرداری گرگان را از پیش رو برداشت، تیمی که تا همین مرحله نیز شگفتی‌ساز بوده و قرار گرفتن در جمع چهار تیم در ابتدای فصل یک آرزوی محال برای شمالی‌ها بود. پتروشیمی بندر امام در روزهای سخت مهرام و روزهای آسان خودش به‌دنبال یک هدف بود؛ ترمیم نقاط آسیب‌پذیر تیم و هماهنگی جابر ابراهیم با سایر بازیکنان. بازیکنی که در این مرحله به جمع تیم جنوبی پیوست، مترصد فرصت بوده تا با اعضای تیم بیشتر هماهنگ شود. پتروشیمی بندر امام در بازی‌های پیش از بازی پایانی در کارهای تهاجمی بسیار موفق عمل کرده است. مهران حاتمی سرمربی این تیم می‌گوید: تیمش بازیکنان ایرانی و خارجی خوبی دارد که می‌توانند نتیجه را به سود پتروشیمی بندر امام رقم بزنند.

حاتمی درباره انتخاب دو بازی اول در زمین پتروشیمی بندر امام می‌گوید: ما این تصمیم را پیش از این گرفتیم و خواستیم دو بازی اول را با مهرام در خانه برگزار کنیم. امتیاز میزبانی به ما کمک می‌کند با برتری برابر حریف، شرایط روحی خود را بالاتر ببریم. در بازی‌های خانگی تماشاگران از تیم خودشان حمایت می‌کنند و امیدواریم نتیجه خوبی بگیریم.

مهمت بچیروویچ، سرمربی تیم مهرام شایعاتی را که پیرامونش وجود دارد، رد می‌کند و می‌گوید هرگز فدراسیون بسکتبال به‌دنبال این نبوده که مربیان ملی در دیدار پایانی لیگ برتر با هم رودررو شوند. به اعتقاد سرمربی مهرام، بازی‌های سه گانه با فولادماهان ارزش‌های مهرام را برای رسیدن به فینال ثابت کرد چون آنها سه بار پی در پی حریف خود را شکست دادند.

بازی مهرام ـ پتروشیمی بندر امام در کنار همه ویژگی‌هایی که دارد، یک نکته مهم دیگر هم دارد و آن حضور بچیروویچ‌ها در دو تیم است؛ در یک طرف بچیروویچ پدر و در طرف دیگر سانی بچیروویچ پسر سرمربی تیم ملی بسکتبال که بر جاذبه‌های این بازی‌ها اضافه می‌کند.

سهراب‌نژاد: آماده‌ایم فینال را ببریم

در بین بازیکنان برتر امسال در لیگ برتر بسکتبال حامد سهراب نژاد جایگاه خاصی دارد. بازیکن سنندجی تیم پتروشیمی بندر امام در زیر حلقه تیم جنوبی از تجربیاتش بخوبی استفاده می‌کند. او از آمادگی همه اعضای تیم پتروشیمی بندر امام خبر می‌دهد. کاپیتان ملی‌پوش تیم جنوبی که در آخرین روزهای نقل و انتقالات وارد این تیم شد، از انتخابی که کرده راضی است.

سهراب‌نژاد قبل از بازی‌های فینال می‌گوید: شرایط روحی، روانی و فنی تیم مناسب بوده و جو مناسبی بر پتروشیمی حاکم است. بازیکنان یکدل و هماهنگ هستند و آماده می‌شوند در فینال شایستگی‌هایشان را نشان دهند. مطمئن باشید تمام بازیکنان با تمام توان کار و مبارزه می‌کنند و در فینال نیز تنها به دنبال برد هستند.

کاپیتان تیم بسکتبال پتروشیمی بندر امام نیز به دو بازی اول در خانه توجه می‌کند و می‌گوید: در دو مسابقه اول میزبان هستیم و باید بهترین نمایش را داشته باشیم و در هر دو نیز به پیروزی برسیم تا با خیالی آسوده به تهران برویم. پتروشیمی از ابتدای فصل شرایط مناسبی را پشت سر گذاشت و حالا به هدفش نزدیک شده و باید با دقت بالا به کارش ادامه دهد. در ابتدا هماهنگی خوبی نداشتیم اما بازی به بازی شرایط فرق کرد. روند رو به رشدی یافته و خوب کار کردیم. پتروشیمی در پلی آف به مرز آمادگی رسید و حالا می‌تواند با قدرت اصلی‌اش به میدان برود. بازیکن خارجی دوم خیلی خوب با تیم هماهنگ شده و نمایش زیبایی دارد. حالا پتروشیمی باید هوشیارتر عمل کند تا آخرین گام نیز موفقیت‌آمیز برداشته شود.

سهراب‌نژاد درباره مهرام می‌گوید: مهرام مدافع عنوان قهرمانی است. آنها با تمام توان آماده می‌شوند که از این عنوان دفاع کنند، اما امسال شرایط فرق می‌کند. ما سال گذشته با وضعی خاص به فینال رسیدیم اما حالا بسیار قدرتمند هستیم و انگیزه بالایی داریم تا رتبه سال گذشته‌مان را ارتقا دهیم. مهرام پنج بازیکن موثر دارد اما از طرف دیگر فاصله نیمکت با این مهره‌ها زیاد است. ما در پتروشیمی در یک سطح هستیم و بازیکنان ذخیره نیز بسیار قابل اعتماد و اتکا هستند. این فاکتور برتری ما است و باید بخوبی از آن استفاده کنیم.

نیکخواه بهرامی: در جنوب باهوش بازی می‌کنیم

اما کاپیتان مهرامی‌ها بعد از درخشش خود و تیمش در نیمه‌نهایی فقط به قهرمانی فکر می‌کند. صمد نیکخواه‌بهرامی در بازی اول 38 امتیاز گرفت و در بازی‌های دوم و سوم با فولاد ماهان 28 و 20 امتیاز به‌دست آورد تا بار دیگر پتروشیمی بندر امام را وادار کند نسبت به حرکات تهاجمی کاپیتان مهرام برنامه‌ریزی کند. مهرام دو بار در این فصل با پتروشیمی بندر امام بازی کرد و حاصل آن یک برد و یک باخت بود، اما نیکخواه بهرامی باختن در سریال بازی‌های پایانی را دور شدن تدریجی از قهرمانی می‌داند.

روحیه برنده صمد از مهارت‌های ویژه او نشأت می‌گیرد؛ بازیکنی با اعتماد به نفس بالا که مراحلی سخت مانند این روزها را بارها در بسکتبال ایران و آسیا سپری کرده است.

نیکخواه‌بهرامی در گفت‌وگو با جام‌جم تاکید می‌کند این روزها باید کمتر حرف بزند، چون همه از او انتظار دارند مرد عمل باشد و باز هم برای مهرام گل بزند. او می‌گوید: ظرفیت‌های روحی ـ روانی بسیار اهمیت دارد. بازیکن باید در این مرحله با روحیه بالا در سخت‌ترین شرایط به تیمش کمک کند. باید خواست و از لحظه لحظه بازی درست استفاده کرد. بازی غریزی و احساسی گاهی تاوان سنگینی دارد، بنابراین باید منطق را به بازی اضافه کرد. بازی‌ها فشرده و ممکن است بازیکن به لحاظ انرژی کم بیاورد، بنابراین تمام نکات مرتبط با علم تمرین اعم از ریکاوری و بازی‌های این مرحله را باید زیر نظر داشت.

ملی‌پوش مهرام در این مرحله ارزش هر توپ را به اندازه کل سرمایه تیم می‌داند و می‌گوید: تیم‌هایی نظیر مهرام سرمایه‌گذاری کرده‌اند و بازیکنان را در چرخه بازی‌ها و مسابقه‌ها قرار داده‌اند، بنابراین ما باید به سرمایه‌گذاری آنها پاسخ بدهیم. در این مرحله هر توپ دست‌های مطمئنی می‌خواهد. کوچکترین اشتباه بازتابش صد برابر به ضرر تیم تمام می‌شود.

صمد نیکخواه‌بهرامی هشت بار فینال لیگ برتر را تجربه کرده است، هفت قهرمانی در کارنامه دارد و در فصلی که مصدوم بود با پتروشیمی بندر امام نایب قهرمان لیگ برتر بسکتبال شد. سال اول بازی در مهرام نیز مقام سوم لیگ برتر را به دست آورد، بنابراین الگوی تمام عیار بسکتبال ایران در بازی‌های سخت و نفسگیر است.

او بعد از بازی‌های درخشان در دیدار با فولاد ماهان، درباره پتروشیمی بندر امام می‌گوید: آنها سرمایه‌گذاری خوبی کردند و بعد از چند فصل نایب قهرمانی انگیزه‌شان برای قهرمانی زیاد است. ما باید خیلی باهوش بویژه در دو مسابقه ابتدایی بازی کنیم.

محمد رضاپور / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها