طرز تهیه: عسل را روی حرارت خیلی کم گذاشته تا به آرامی آب شود. سپس کنجد را به عسل اضافه کنید. عسل را باید مرتب هم بزنید. حالا چند قطره محلول زعفران را داخل عسل بریزید و باز هم بزنید. یک برگ فویل را کمی چرب کرده و مواد را روی آن بریزید. برگ دیگری از فویل را چرب کرده و روی مواد بیندازید و با یک وردنه سطح آنرا صاف کنید. ضخامت این سوهان باید حدود نیم سانتیمتر باشد. حالا بگذارید تا سوهانها سرد شود سپس آنها را تکهتکه کرده و میل کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
اصغر شرفی در گفتوگو با جام جم آنلاین:
تینا چهارسوقی امین در گفتوگو با جام جم آنلاین: