کشف 30 هزار و 825 عدد مواد محترقه در زنجان

با تلاش ماموران انتظامی شهرستان‌های زنجان و خدابنده از دو قاچاقچی 30 هزار و 825 عدد انواع مواد محترقه کشف شد.
کد خبر: ۵۴۳۴۰۲
کشف 30 هزار و 825 عدد مواد محترقه در زنجان

حسین عبدی فرمانده انتظامی شهرستان زنجان با بیان این خبر، گفت: با نزدیک شدن به روزهای پایانی و چهارشنبه آخر سال شمار افراد سودجو با به خطر انداختن جان مردم در صدد رسیدن به مقاصد سودجویانه خود هستند.

وی افزود : در راستای پیشگیری از بروز خطرهای احتمالی مواد محترقه و منفجره در آخرین روزهای سال، طرح تشدید برخورد با تهیه و توزیع‌کنندگان مواد محترقه در دستور کار یگان‌های انتظامی است.

فرمانده انتظامی شهرستان زنجان خاطر نشان کرد : پلیس برای جلوگیری از وارد آمدن خسارات جانی و مالی به شهروندان ناشی از استفاده از مواد محترقه در چهار شنبه آخر سال، طرح‌های مختلفی را اجرا می‌کند.

عبدی افزود : روز گذشته ماموران انتظامی شهرستان‌های «زنجان» و «خدابنده» موفق شدند طی دو عملیات جداگانه از دو سودجو و قاچاقچی 30 هزار و 825 عدد انواع مواد محترقه کشف کنند.

وی با تاکید بر این‌که پلیس مخالف شادی مردم در چهارشنبه آخر سال نیست، تصریح کرد : برای پیشگیری از حوادث تلخ چهارشنبه آخر سال والدین و خانواده‌ها حرکات و رفتار فرزندان خود را کنترل و آنان را در استفاده از این‌ قبیل مواد پرخطر آگاه کنند. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
وقتی دل جنگل سوخت

«جام‌جم» در گفت‌وگو با جانشین فرمانده یگان حفاظت سازمان منابع طبیعی کشور بررسی کرد

وقتی دل جنگل سوخت

صدای «مرجان» باید شنیده شود

گفت‌و‌گو با میلاد بنی‌طبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغه‌های ساخت و چالش‌های اکران یک فیلم اجتماعی

صدای «مرجان» باید شنیده شود

نیازمندی ها