وزیر امور خارجه مصر تاکید کرد:

راهکار سیاسی تنها راه‌حل بحران سوریه

وزیر امور خارجه مصر تنها راه خروج از بحران سوریه برای پیشگیری از وقوع فاجعه‌ای بزرگ را راهکار سیاسی دانست و ایران را قدرتی در منطقه خواند که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.
کد خبر: ۵۴۳۲۷۹
راهکار سیاسی تنها راه‌حل بحران سوریه

«محمد کامل عمرو» وزیر امور خارجه مصر در گفت‌وگو با روزنامه الحیات تأکید کرد که کشورش در تلاش برای اجرایی کردن راهکاری چهارجانبه با حضور مصر، ایران، ترکیه و عربستان است.

عمرو افزود: راهکار پیشنهادی معاذ الخطیب رئیس ائتلاف معارضان نیز باید زیر نظر اتحادیه عرب و سازمان همکاری اسلامی گسترش پیدا کند و گفت‌وگوها میان نماینده قابل قبولی از حکومت سوریه و معارضان آغاز شود.

وی با تأکید بر اهمیت کم کردن درد و رنج مردم سوریه و جلوگیری از ویرانی و تجزیه کشور از لحاظ سیاسی و طائفه‌ای خاطر نشان کرد که مصر با دخالت نظامی در سوریه مخالف است و معتقد است که این مسأله تنها به ویرانی و خونریزی بیشتر در سوریه منجر می‌شود.

وزیر امور خارجه مصر در مورد نقش ایران در منطقه و روابط تهران و قاهره گفت: ایران قدرتی منطقه‌ای است که هیچکس نمی‌تواند این کشور را نادیده بگیرد و دو کشور در چهارچوب خاصی با یکدیگر رابطه دارند و آن عدم دخالت در امور کشورهای دیگر است، مصر در امور کشورهای دیگر دخالت نمی‌کند و اجازه نمی‌دهد که کشور دیگری در امور داخلی‌اش دخالت کند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها