فروش فوق العاده اینتل تا پایان سال جدید

جام جم آنلاین: بالارفتن نرخ تقاضا و کم شدن قطعات و ریزپردازنده ها در بازار کامپیوتر سبب شده است تا شرکت اینتل بزرگترین ارائه دهنده ریزپردازنده در جهان به سود بسیار خوبی بیندیشد.
کد خبر: ۵۳۴۸۲

به گزارش BBC ، شرکت اینتل علام کرد بر اساس امارهای موجود وضعیت بازار برای ارائه محصولات جدید این شرکت بسیار مناسب است و این شرکت فروش خوبی را در روزهای اینده پیشبینی می کند.
اینتل که چیپس ها یا همان تراشه های آن در عمده کامپیوترهای جهان به کار رفته ، انتظار دارد محصولات خود را در روزهای اینده با بهترین قیمت به فروش برساند.
فروشی که توسط کارشناسان اینتل پیش بینی شده رقمی بین 9.3 میلیارد تا 9.5 میلیارد دلار است.
سخنگوی اینتل در این خصوص می گوید:«فروش قطعات اینتل از دو ماه پیش با رشد بسیار بالایی مواجه شد و ما انتظار داریم این رشد در روزهای اینده سال جاری که اوج آن بین 20 تا 25 دسامبر است بیشتر شود».
دوره سه ماه فروش ویژه و استثنایی اینتل در روز 25 دسامبر به پایان می رسد و این شرکت می تواند سود ناشی از این فروش را با فراغت کامل حساب کند.
پیش از اغاز این دوره سه ماه پیشبینی کارشناسان در مورد فروش از 8.6 میلیار دلار بالاتر نرفته بود و عده دیگر با خوشبینی تمام آن را 9.2 میلیارد دلار پیشبینی کرده بودند اما حالا شرکت امیدوار است که فروش قطعات حتی به بالاتر از 9.5 میلیارد دلار نیز برسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها