رییس پلیس نیویورک در دوره 11 سپتامبر
وزیر امنیت داخلی آمریکا می شود
جام جم آنلاین: برنارد کریک ، رییس سابق پلیس نیویورک که در مورد عراق فعالیت داشته ، در انتخابات اخیر ریاست جمهوری آمریکا هم از بوش طرفداری کرده است.
کد خبر: ۵۳۴۰۵
به گزارش نیویورک دیلی نیوز ، جورج بوش همچنین مایک یوهانس فرماندار فرماندار نبراسکا را هم به عنوان وزیر کشاورزی برگزیده است.
نیویورک دیلی نیوز می گوید ، برنارد کریک 49 ساله در پیش از دوران ریاست پلیس نیویورک مدتی هم محافظ
اعضای خانواده سلطنتی سعودی بوده است.
در همین باره، یکی از خبرنگاران بی بی سی در واشنگتن می گوید نامزدی برنارد کریک برای پست وزارت امنیت داخلی آمریکا شاهد دیگری بر این موضوع است که بوش اعضای کابینه دور دوم ریاست جمهوری خود را بر اساس طرفداری سیاسی و وفاداری شخصی و نه بر اساس سیاست دو حزبی انتخاب می کند.
قرار است نامزدی کریک امروز ، جمعه سوم دسامبر 2004 ، به طور رسمی اعلام شود. وی جانشین تام ریج می شود که اخیرا استعفای خود را از این مقام اعلام کرد.
ریج روز سه شنبه اعلام کرد که تا روز اول فوریه سال آینده در راس این وزارتخانه 180 هزار نفری باقی خواهد ماند مگر آنکه سنا جانشین او را پیش از این تاریخ تایید کند.
تام ریج
تام ریج تنها چند هفته پس از حملات 11 سپتامبر 2001 از سوی جورج بوش به عنوان نخستین مشاور امنیت داخلی کاخ سفید انتخاب شد.
بوش به وی ماموریت داد تا آرایش امنیتی آمریکا را مورد بازنگری قرار داده و برای جلوگیری از حملات مشابه در آینده به خاک آمریکا چاره اندیشی کند.