به گزارش خبرنگار جامجم از آذرشهر، سرهنگ صابر عباسزاده، فرمانده انتظامی شهرستان آذرشهر با اعلام این خبر گفت: در پی مراجعه زنی به پلیس آگاهی این شهرستان و اعلام اینکه فردی دخترش را به قتل رسانده و در قبرستان یکی از روستاهای شهرستان دفن کرده است، رسیدگی به موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.
وی افزود: با راهنماییهای زن شاکی، محل دفن جسد دختر هجدهماهه شناسایی و طی هماهنگی با مقام قضایی جسد به پزشکی قانونی منتقل شد. با شروع تحقیقات و اظهارات ضد و نقیض زن شاکی که اعتیاد شدیدی به مواد مخدر داشت، وی در ادامه تحقیقات عنوان کرد: من دخترم را به قتل نرساندهام، بلکه به دلیل اعتیاد به شیشه زمانی که با فردی در حال مصرف مواد بودم، او دخترم را که مدام گریه میکرد، با ضربات سیلی به قتل رساند، سپس جسد طفل را با همدستی برادرش در قبرستان یکی از روستاهای شهرستان دفن کرد.
فرمانده انتظامی آذرشهر خاطرنشان کرد: پلیس آگاهی شهرستان در ادامه متهم به قتل را دستگیر کرد که وی با توجه به مدارک موجود، به قتل دختر بچه هجدهماهه با وارد کردن ضربه به سرش اعتراف کرد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم