کشف 487 کیلو گرم مواد مخدردرشهرستان جیرفت

فرمانده نیروی انتظامی شهرستان جیرفت گفت: 487 کیلوگرم مواد مخدر طی یک درگیری مسلحانه با قاچاقچیان و سوداگران مرگ در این شهرستان کشف شد.
کد خبر: ۵۳۰۰۶۱

عباس ابراهیمی با اعلام این خبر افزود: مأموران پلیس اطلاعات این شهرستان در پی دریافت اخباری مبنی بر فعالیت قاچاقچیان مسلح در منطقه پس از یک‌سری کار اطلاعاتی و یک هفته تعقیب و مراقبت و کنترل محورهای مواصلاتی حوزه استحفاظی اطلاع حاصل کردند که قاچاقچیان مسلح مواد مخدر قصد دارند، محموله‌ای از استان‌های مرزی به استان‌های مرکزی کشور منتقل کنند.

وی افزود: با تشکیل دو تیم عملیاتی اطلاعاتی به سرپرستی پلیس اطلاعات محور مورد نظر تحت کنترل قرار گرفت و نهایتا خودروی حامل مواد مخدر شناسایی و ماموران با هوشیاری قصد متوقف کردن آن‌ را داشتند که سرنشینان خودرو به سمت مأموران تیراندازی و متواری شدند.

ابراهیمی تصریح کرد: در این زمان اکیپ دوم جاده را مسدود کرد و قاچاقچیان در منطقه گل‌پرکی دلفارد نرسیده به پل به جاده‌های خاکی کوهستانی متواری شدند، مأموران به تعقیب آ‌ن‌ها پرداختند و درگیری حدود نیم ساعت به طول انجامید.

وی خاطرنشان کرد: قاچاقچیان که تاب مقاومت در برابر مأموران را نداشتند با به‌جا گذاشتن یک دستگاه خودروی سمند، یک قبضه سلاح جنگی کلاش و 19 تیر جنگی مربوطه با استفاده از پوشش گیاهی و کوهستانی بودن منطقه و تاریکی شب اقدام به فرار کردند.

فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت گفت: در بازدید به عمل آمده از خودروی مذکور 51 کیسه حاوی 487 کیلو و 50 گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و پس از پاکسازی منطقه توسط نیروهای عمل کننده، خودرو به همراه مواد مخدر و سلاح کشف شده برای سیر مراحل قانونی به مقر فرستاده شد. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها