کریمی 10 سال جوان‌تر شده و با پاس‌هایش هر دفاعی را به هم می‌ریزد

پروین: پرسپولیس نان مهره چینی گل محمدی را می‌خورد

پرسپولیس این روزها با بازی‌های تهاجمی و پرگل خود، تحسین هوادارانش را برانگیخته و آنها را به آینده امیدوار کرده است.
کد خبر: ۵۲۹۴۰۹

هرچند فاصله ده امتیازی این تیم با استقلال، پس از لغو بازی با گهر به 13 امتیاز افزایش یافت، اما رسیدن به جمع تیم‌های بالای جدول یا بردن جام حذفی می‌تواند کارنامه قابل قبولی برای مربی جوان قرمزها باشد، چراکه در نهایت به حضور مجدد این تیم در لیگ قهرمانان آسیا می‌انجامد. محمد نوری که در بازی با نفت بهترین بازیکن پرسپولیس بود با اشاره به انگیزه‌های بالای این تیم برای قهرمانی در جام حذفی، دلایل تحول پرسپولیس در نیم فصل دوم را به سه عامل مرتبط می‌داند. او گفت: شناخت خوب کادر فنی از تیم، استفاده از بازیکنان در پست‌های تخصصی‌شان و همچنین بهبود مسائل روحی و روانی باعث شده است تا شرایط پرسپولیس بهتر شود. ما تصمیم گرفته بودیم نیم فصل دوم را توفانی شروع کنیم و به همین خاطر اتفاق‌های نیم‌فصل اول را فراموش کرده‌ایم.

وی افزود: هدف اصلی پرسپولیس قهرمانی در جام حذفی است. ما همه تلاش خود را می‌کنیم تا امسال یک جام بگیریم و هواداران را شاد کنیم. امیدوارم این روند تا رسیدن به هدفمان یعنی قهرمانی ادامه داشته باشد.

کریم انصاری‌فرد، مهاجم قرمزها هم که این روزها پایش به گلزنی باز شده است، مثل نوری امیدوار است پرسپولیس بتواند به روند خوب خود ادامه دهد. مهاجم ملی‌پوش پرسپولیس پس از تمرین دیروز درباره روند خوب این تیم در چند هفته‌ گذشته گفت: ما در نیم‌فصل اول کمی بدشانسی آوردیم، همچنین بازیکنان جدید زیادی جذب شده بودند که تا هماهنگی میان بازیکنان به وجود بیاید، کمی طول کشید. با این حال امیدوارم در آینده به همین روند ادامه دهیم و هــــواداران را که در نیم فصل اول خیلی اذیتشان کردیم، خوشحال کنیم.

انصاری‌فرد در پاسخ به این پرسش که اصلی‌ترین دلیل تغییر شرایط پرسپولیس چه بوده است، گفت: مهم نیست عامل اصلی چه بوده است، به هر حال الان شرایط خوبی داریم و باید به آینده نگاه کنیم. گذشته برای ما تمام شد، می‌توانیم در ادامه فصل به همین نتایج ادامه دهیم.

بازی‌های خوب پرسپولیس از نگاه رئیس کمیته فنی باشگاه هم دور نمانده است. علی پروین درباره عملکرد گل‌محمدی و تیمش گفت: من معتقدم اگر پرسپولیس فوتبال هجومی را به نمایش می‌گذارد و با چهار یا شش گل حریفانش را می‌برد به خاطر مهره چینی خوب گل‌محمدی در زمین است. بچه‌ها حالا می‌دانند چه طور باید حریفان را از پای درآورند.

وی افزود: البته هرگز نباید پرسپولیس دچار غرور شود. انشاءالله اگر همین طور رو به جلو برویم، خدا بخواهد عنوان قهرمانی جام حذفی را کسب خواهیم کرد، اگر چه هنوز زود است درباره آینده قضاوت کنیم. بچه‌ها در این شرایط نباید در باد این بردها خوابشان ببرد، بلکه باید با قدرت و انگیزه بیشتر به آینده نگاه کنند و گام‌ها را محکم‌تر از قبل بردارند. پروین در خصوص عملکرد علی کریمی نیز گفت: خودتان که دیدید، به نظرم علی ده سال جوان‌تر شده؛ پاس‌های او هر دفاعی را از جا می‌کند. آیا این حقش بود در نیم‌فصل اول کنار گذاشته شود؟

عزیزیان؛ مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس

سعید عزیزیان، دروازه‌بان اسبق پرسپولیس که دو دوره به عنوان مربی دروازه‌بان‌های پرسپولیس مشغول کار بود در پی موافقت باشگاه با درخواست سرمربی تیم، یکبار دیگر در جمع سرخپوشان حاضر خواهد شد تا آماده‌سازی دروازه‌بان‌ها را بر عهده بگیرد.

یحیی گل‌محمدی دیروز در این ارتباط با عزیزیان صحبت کرد و پس از آن عزیزیان به ساختمان باشگاه پرسپولیس رفت و پس از توافق با سعید شیرینی، معاون اجرایی باشگاه و سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس، قراردادی را تا پایان فصل به امضاء رساند. عزیزیان درخصوص پیوستنش به پرسپولیس گفت: هیچ شرطی برای پرسپولیسی شدنم نگذاشتم و با کمال میل پس از پیشنهاد و جلسه‌ای که داشتیم، در کمتر از نیم ساعت این موضوع را پذیرفتم. وی افزود: من مطمئنم با توجه به چهار بازی گذشته پرسپولیس و توانایی این تیم، قرمزپوشان در نیم فصل دوم حرف‌های زیادی برای گفتن دارند تا انشاءالله بتوانند دل هواداران را به دست آورند. من هم از پنجشنبه (امروز) سر تمرینات پرسپولیس حاضر خواهم شد تا به وظایف خود عمل کنم. خوشبختانه از دروازه‌بان‌های پرسپولیس شناخت خوبی دارم و امیدوارم بتوانم تمام تجاربم را در اختیار آنها بگذارم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها