هوای تهران تا پایان هفته در هشدار می‌ماند

در حالی که پیش‌بینی‌های روز گذشته سازمان هواشناسی از کاهش روند آلودگی هوای پایتخت تا ظهر امروز و آغاز بارندگی دو روزه در شهر حکایت داشت؛ اما مدیرعامل شرکت کنترل کیفیت هوای تهران با ابراز نگرانی از روند افزایشی آلاینده‌ها طی روزهای آینده، گفت: هوای پایتخت تا پایان هفته در شرایط هشدار باقی می‌ماند.
کد خبر: ۵۲۸۷۴۵

یوسف رشیدی در گفت‌وگو با ایلنا با اشاره به روند افزایشی شاخص ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون و رسیدن آن به عدد 145 طی روز گذشته، افزود: شاخص آلودگی هوا مانند موج بالا و پایین می‌رود و پیش‌بینی می‌شود آلودگی هوا تا پایان این هفته تشدید شود.

وی با انتقاد از سیاست تعطیلی شهر تهران، گفت: ‌در هیچ جای دنیا دیگر شهر را برای نجات مقطعی از آلودگی هوا تعطیل نمی‌کنند بنابراین بهتر است به جای این راهکارها به فکر توسعه حمل و نقل عمومی و استانداردسازی سوخت و خودرو باشیم.

رشیدی با اشاره به این‌ که هم‌اکنون بیشتر شاخص‌های ایستگاه‌ها بالا‌تر از عدد ۱۵۰ است، اظهار کرد: تعطیل مدارس برای حفظ سلامت کودکان را تائید نمی‌کنیم، اما در شرایط فعلی این تنها راهکار ما برای سلامت نگه داشتن کودکان است.

روز گذشته ایستگاه‌های شهرک چشمه، سوهانک، دانشگاه شهید بهشتی، پارک قائم، شهرداری منطقه 11، دروس، تهرانسر و اقدسیه از نظر آلایندگی ذرات معلق کمتر از 5/2 میکرون در شرایط هشدار بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها