قاسم نودهفراهانی در گفتوگو با فارس درخصوص آخرین تصمیمات گرفته شده در کارگروه تنظیم بازار اظهار کرد: برای تنظیم بازار برنج تصمیماتی درخصوص واردات این کالا اخذ شده است.
وی افزود: با توجه به افزایش قیمت برنج در هند تمهیداتی صورت گرفته است تا برنج از کشورهای اروگوئه، پاکستان و تایلند با قیمت مناسب و با کیفیت بهتر وارد شود تا در ایام پایانی سال مشکلی در این خصوص وجود نداشته باشد.
رئیس شورای اصناف کشور گفت: برنج تضمینی خریداری شده توسط شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز با قیمت تعادلی در ایام پایانی سال عرضه میشود.وی همچنین درخصوص تنظیم بازار گوشت قرمز گفت: تفاهمنامهای بین شرکت پشتیبانی امور دام، اتحادیه مرکزی دامداران ایران، معاونت بازرگانی داخلی امضا شده است تا بر اساس آن طی شش ماه آینده تولید گوشت قرمز ایران 60 هزار تن افزایش یابد.
وی درباره افزایش قیمت روغن با بستهبندی حلب گفت: مواد اولیه بستهبندی به کارخانجات تحویل داده شده است و مشکلی درخصوص روغن وجود ندارد و عرضه نیز مطابق قیمت سازمان حمایت خواهد بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم