تجارت الکترونیک 10 ماه دیگر به جریان می افتد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در حاشیه مراسم امضای تفاهم نامه موسوم به «گام نخست طرح اجرایی توسعه تجارت الکترونیک در کشور» ، از اقدامات صورت گرفته از سوی این وزارتخانه برای ایجاد تغییرات وسیع در شبکه بانکی کشور خبر داد.
کد خبر: ۵۲۴۸۸

احمد معتمدی ، روز گذشته در پاسخ به پرسش خبرنگار ما گفت : هر چند برای استفاده از فناوری های جدید دیر اقدام کردیم ، اما با توجه به اقدامات در حال انجام از ابتدای برنامه چهارم توسعه یعنی سال آینده ، دستاوردهای اقدامات صورت گرفته نمایان خواهد شد. وی در پاسخ به این پرسش که آیا پیش از امضای قرارداد توسعه تجارت الکترونیک با وزارت بازرگانی نباید قرارداد بسترسازی برای پول الکترونیکی با وزارت اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی امضائ می شد؛ گفت : تاکنون 6هزار شعبه از مجموع 15هزار شعبه بانکهای کشور به تجهیزات الکترونیکی جدید مجهز شده اند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : تا پایان امسال همه بانکهای کشور از طریق یک شبکه یکپارچه سراسری به هم متصل می شوند و این وزارتخانه به تعهدات خود در زمینه ایجاد بسترهای لازم برای رواج پول الکترونیکی عمل خواهد کرد. معتمدی ، در پاسخ به این موضوع که «آیا این شبکه به عنوان سوئیچ دوم شبکه تبادل اطلاعات بین بانکی (شتاب) ، عمل خواهد کرد یا خیر؛» افزود: شتاب یک پروژه محدود و موقتی است که توسط بانک مرکزی اجرا شده ، اما این شبکه یک طرح ملی و بسیار گسترده تر از شبکه شتاب است.

وزیر بازرگانی: شبکه بانکی با تغییرات ، همگام نیست

وزیر بازرگانی نیز گفت : مدیریت سیستم بانکی در ایران با شتابی که فناوری اطلاعات در این عرصه در دنیا دارد، حرکت نکرده و با آن همخوانی ندارد. شریعتمداری درباره زمان به جریان افتادن پول الکترونیکی گفت : با توجه به عقب افتادگی ها در چنین شرایطی باید راهکاری پیدا کنیم که این مشکل را در مدت زمان معقولی حل و فصل کنیم . وی افزود: از رئیس کل بانک مرکزی درخواست کرده ام که گزارشی از عملکرد سیستم بانکی در زمینه پول الکترونیکی تهیه و در جلسه آتی مجمع عمومی بانکها ارائه کند که امیدوارم این امر محقق شود. وزیر بازرگانی افزود: همه می دانیم میلیاردها ریال تاکنون برای توسعه فناوری اطلاعات در بخشهای مختلف از جمله شبکه بانکی کشور هزینه شده ؛ اما نهایتا خروجی و دستاوردهای آن منتشر نشده است. بر اساس تفاهمنامه ای که روز شنبه میان وزیران بازرگانی و ارتباطات و فناوری اطلاعات امضا شد این 2 وزارتخانه متعهد شدند ظرف 10 ماه آینده زمینه های تجارت الکترونیکی در کشور را فراهم کنند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها