سرقت پیچ‌های گاردریل برای تامین هزینه اعتیاد

دو مرد معتاد که پیچ‌های گاردریل حاشیه بزرگراه چمران را سرقت می‌کردند، بازداشت و تحویل مراجع قضایی شدند.
کد خبر: ۵۲۴۵۳۶

سرهنگ پرویز حسینی‌فر، رئیس کلانتری 137 نصر در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس درباره این خبر گفت: با اعلام خبر سرقت اموال دولتی در محدوده بزرگراه چمران از سوی شهروندان به پلیس 110، ماموران کلانتری 137 برای رسیدگی به موضوع وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران با حضور در محل، دو مرد را در حال باز کردن پیچ‌های گاردریل‌ کنار بزرگراه مشاهده و آنها را که با دیدن ماموران در حال فرار بودند، بازداشت کردند.

حسینی‌فر تصریح کرد: هر دو متهم در حالی که تعدادی پیچ استیل گاردریل‌ کنار بزرگراه و ایستگاه اتوبوس در وسایلشان بود، به کلانتری منتقل شدند که در تحقیقات مشخص شد هر دو معتاد بوده و برای تامین هزینه‌ اعتیاد خود پیچ‌های گاردریل را سرقت می‌کرده‌اند.

متهمان پس از اعتراف به جرایم خود، به دادسرا منتقل شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها