یک‌سوم وسایل نقلیه بیمه شخص ثالث ندارند

مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی بیمه مرکزی ایران گفت: حوادث رانندگی در کل دنیا علت نهم مرگ ‌و میر بوده ولی در ایران علت دوم است.
کد خبر: ۵۲۴۳۰۰

رضا جعفری در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که سالانه حدود 25 هزار ایرانی در حوادث جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند، اظهار کرد: همچنین حدود 250 هزار نفر نیز بر اثر این حوادث مصدوم می‌شوند.وی تصریح کرد: در بیش از 60 درصد حوادث رانندگی یک طرف حادثه، راکبان موتورسیکلت بوده و بالاترین میزان مرگ ‌و میر ناشی از تصادفات، مربوط به آنان است. جعفری با اشاره به این‌که هفت میلیون دستگاه موتورسیکلت در کشور تحت پوشش بیمه اجباری نیستند، خاطرنشان کرد: از هر چهار حادثه که یک طرف آن موتورسیکلت است، یک نفر از هموطنان جان خود را از دست می‌دهد.

وی با تاکید بر این‌که 95 درصد راکبان موتورسیکلت از کلاه ایمنی استفاده نمی‌کنند، افزود: بیش از 85 درصد تلفات بخش موتورسیکلت از ناحیه سر به بالاست. مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی به گزارش رسمی وزارت راه کشور اشاره کرد و گفت: طی یک دوره چهارده ساله تعداد 267 هزار و 562 نفر در تصادفات جاده‌ای و درون‌شهری جان خود را از دست داده‌اند.

وی با بیان این‌که بر اساس اظهارات مقامات راهور و تحلیل داده‌های آماری به ازای هر کشته، ده نفر مجروح ناشی از حوادث رانندگی در کشور داریم، ادامه داد: طی 14 سال حدود سه میلیون نفر در تصادفات جاده‌ای مصدوم شده‌اند. جعفری با اشاره به تردد 24 میلیون دستگاه وسیله نقلیه مشمول قانون بیمه اجباری درکشور تصریح کرد: یک‌سوم وسایل نقلیه مشمول قانون بیمه شخص ثالث، فاقد بیمه‌نامه هستند.مدیرعامل صندوق تامین خسارت‌های بدنی، میزان خسارات ناشی از حوادث رانندگی را در چهار سال اخیر حدود 90 میلیارد دلار عنوان کرد و افزود: مجموع هزینه مستقیم و غیرمستقیم خسارت حوادث رانندگی حدود 7درصد تولید ناخالص ملی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها