پسر جوان را برادرش کشته بود

کشف جسد جوان عقب‌مانده ذهنی که از حدود یک ماه قبل مفقود شده بود، پرده از جنایت هولناک خانوادگی برداشت.
کد خبر: ۵۲۲۴۶۳

زمانی که ماموران پلیس بقایای جسد «متیو گارویل» 27 ساله را که پرونده مفقودی‌اش هفته‌ها قبل تشکیل شده بود، در پارکی خارج از شهر ویسکانسین آمریکا کشف کردند، تحقیق در مورد مرگ او را آغاز کردند.

تنها چند جلسه بازجویی کافی بود تا برادر ناتنی «متیو» اعتراف کند، پس از این‌که سال‌ها برادر عقب مانده‌اش را برای شوخی آزار می‌داده، در نهایت رفتار خشنش سبب مرگ او شده و گرفتارش کرده است.

جفری ولزبرگ که در اعترافاتش قتل را گردن گرفته و ابراز شرمساری می‌کند، مدعی شده در سال‌های اخیر که او و برادر ناتنی‌اش تنها در خانه‌ای اجاره‌ای زندگی می‌کردند، مدام با یکدیگر درگیری فیزیکی داشته‌اند و او هرگز تصورش را نمی‌کرده که روزی بتواند او را که دوست صمیمی‌اش هم بود به قتل برساند.«رویترز» (جام جم - ضمیمه تپش)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها