تابش: آلودگی هوا روزانه 800میلیارد تومان ضرر می‌زند

نماینده مردم اردکان در مجلس شورای اسلامی دیروز در اخطاری در صحن علنی مجلس گفت: آلودگی هوا حادثه بسیار مهمی است زیرا یک چهارم کشور به علت این آلودگی تعطیل شده است.
کد خبر: ۵۲۱۱۴۱

به گزارش واحد مرکزی خبر، محمدرضا تابش افزود: پنج کلانشهر کشور به علت آلودگی هوا تعطیل شده است که روزانه 800 میلیارد تومان به اقتصاد کشور ضرر وارد می‌کند که 600 میلیارد تومان آن سهم تهران است.

وی با بیان این‌که اگر دولت برنامه جامع جلوگیری از آلودگی هوا را از سال 84 بدرستی اجرا می‌کرد و خودروسازان نیز استاندارد لازم را رعایت می‌کردند و صنایع آلاینده از اطراف شهرها جمع‌آوری می‌شد، شاهد این حد از آلودگی نبودیم تا پنج کلانشهر تعطیل شود.

وی از دولت خواست تا آلودگی هوا را جدی بگیرد و مجلس نیز بودجه و نظارت لازم را در این باره اختصاص دهد. باهنر، نایب رئیس مجلس نیز خطاب به تابش گفت: حرف شما منطقی است اما اخطار وارد نیست.

وی افزود: مشکل شما راه حل دارد که یکی از روش‌های آن شکایت به کمیسیون اصل 90 یا درخواست از کمیسیون کشاورزی برای بررسی بیشتر است.

باهنر گفت: اگر ده نماینده درخواستی در این باره داشته باشند می‌توانند به کمیسیون مربوط بدهند تا کمیسیون گزارش را در صحن علنی قرائت کند.

در همین حال علی صدوقی، دبیر هیات دولت هم در گفت‌وگو با فارس از تعطیل شدن جلسه دیروز کابینه به‌دلیل آلودگی هوا خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها