خنثی شدن طرح ترور آیت‌الله سیستانی

اخبار مربوط به اوضاع امنیتی عراق و بروز ناآرامی در مناطق مختلف این کشور، هر از چند گاهی شدت بیشتری به خود می‌گیرد و زمانی نیز این اخبار کاهش می‌یابد. با این حال این ناآرامی‌ها طی سال‌های گذشته همیشه وجود داشته و تنها اندازه و حجم آنها متفاوت بوده ‌است. تعدادی از این حوادث نیز پیش از اجرا خنثی شده و هیچ مشکلی به وجود نیامده‌ است. تازه‌ترین نمونه‌ آن را روزنامه عراقی الدستور روز گذشته به نقل از منابع امنیتی اعلام کرد.
کد خبر: ۵۲۱۱۰۹

به گزارش واحد مرکزی خبر، نیروهای امنیتی موفق شدند یک باند تروریستی را بازداشت کنند که قصد داشت مواد منفجره به حرم امام کاظم (ع) در شهر کاظمین وارد کند.

به گفته این روزنامه، برخی عوامل و همدستان این گروه تروریستی در داخل حرم کاظمین نیز بازداشت شدند. همچنین یک منبع دیگر در استان بابل عراق از خنثی شدن یک طرح تروریستی برای هدف قرار دادن بارگاه امام علی (ع) و ترور مراجع دینی در این کشور از جمله آیت‌الله سید علی سیستانی خبر داد.

گفته می‌شود در این زمینه یک باند تروریستی متشکل از 30 نفر بازداشت شده‌اند و تمامی آنها برای اجرای طرحی ویژه در این زمینه اعتراف کردند. به گفته منابع امنیتی، این باند تروریستی که نام «گردان‌های اسامه بن لادن و فتح‌المبین» را بر خود گذاشته از طرفداران القاعده به‌شمار می‌رود. در کربلا هم روز سه‌شنبه فرماندهی پلیس از اوضاع فوق‌العاده در این استان خبر داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها