پرداخت تنها 12 درصد تسهیلات کارگروه کشاورزی گلستان

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان گلستان گفت: از میزان 192 میلیارد و 600 میلیون تومان طرح مصوب در کارگروه بخش کشاورزی استان تنها 10 الی 12 درصد آن پرداخت شده است.
کد خبر: ۵۲۱۰۶۵

 حسینعلی خواجه‎مظفری امروز در جمع خبرنگاران استان گلستان، اظهار داشت: با توجه به اینکه گلستان قطب کشاورزی محسوب می‎شود لذا باید توجه بیشتری در این بخش صورت پذیرد.

وی خاطرنشان کرد: بانک‎ها متناسب نبودن منابع و مصارف را از مشکلات عدم تخصیص اعتبارات می‎دانند که در این راستا همکاری بانک‎ها نزدیک به صفر شده است و متاسفانه بانک‎ها همکاری خوبی را در زمینه پرداخت تسهیلات ندارند.

بیش از 70 درصد تسهیلات خانگی پرداخت شد

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان در خصوص تسهیلات پرداختی به مشاغل خانگی بیان داشت: آنچه تاکنون پرداخت شده 41 میلیارد و 600 میلیون تومان در بخش مشاغل خانگی بوده که بیش از 70 درصد آن پرداخت شد.

خواجه‎مظفری با بیان اینکه اعتبار پرداختی مذکور از اواخر سال گذشته و از ابتدای سال جاری تاکنون بوده است ابراز داشت: سقف تسهیلات 1.5 تا پنج میلیون تومان با کارمزد چهار درصد در بخش مشاغل خانگی است.

به گفته وی در شهرستان‎ها اختیار کامل ارائه تسهیلات به شهرستان تفویض شده است.

به ازای 7 تا 9 کارشناس، یک تکنسین داریم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گلستان متذکر شد: به ازای هر هفت تا 9 نفر تکنسین باید یک کارشناس داشته باشیم اما متاسفانه اکنون جامعه ما برعکس است و به ازای هفت تا 9 کارشناس، یک تکنسین داریم.

خواجه‎مظفری عنوان کرد: متاسفانه در جامعه، میل به مدرک‎گرایی آن قدر زیاد شده که همه به دنبال مدرک هستند.

وی در پایان اظهار داشت: به افرادی که دارای مدرک دیپلم و زیردیپلم هستند شدیدا نیازمند هستیم اما به شرطی که بخواهند کار کنند.(فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها