متهم از مالباخته میخواست برای دریافت جوایزش، مشخصات خود را همراه رمز اول و دوم کارت بانکیاش برایش پیامک بزند.
به گزارش جامجم، چند روز پیش مردی با حضور در شعبه هفتم بازپرسی دادسرای عمومی و انقلاب شهریار در غرب استان تهران، علیه یک مرد کلاهبردار شکایت کرد. شاکی گفت: هفته گذشته چند پیامک دریافت کردم مبنی بر این که چون شما از مشترکان خوشحساب بوده و قبوض تلفن همراه خود را اینترنتی واریز میکنید، در قرعهکشی ما برنده یک دستگاه خودروی پژو و یک سفر زیارتی شدهاید و برای تحویل جوایزتان، مشخصات خود را همراه رمز اول و دوم کارت اعتباری بانکی خود برایمان پیامک بزنید.
شاکی اضافه کرد: به تصور این که این پیامکها از طریق مخابرات ارسال شده است، مشخصات و رمز عابربانک خود را به همان شماره پیامک زدم. چند روز بعد مردی با همان شماره با من تماس گرفت و گفت که مشخصات من صحت دارد و نامم در فهرست گیرندگان جوایز خوشحسابی ثبت شده و در تماس بعدی نحوه تحویل جوایز را به من اطلاع میدهد.
جایزهای که دردسرساز شد
شاکی یادآور شد: چند روز منتظر ماندم، اما خبری از تماس آن مرد نشد، بنابراین با آن شماره تماس گرفتم، اما خاموش بود. در مرحله بعدی با مرکز تلفن همراه در تهران تماس گرفتم و متوجه شدم چنین پیامکهایی از این مرکز برای من ارسال نشده و آن مرد کلاهبردار بوده است. در ادامه با بررسی حسابم متوجه شدم مرد شیاد سه میلیون و 300 هزار تومان از حسابم برداشت کرده است.
بنابراین با تشکیل پرونده قضایی، تحقیقات پلیس فتای غرب استان تهران برای دستگیری مرد کلاهبردار و رازگشایی از دیگر جرایم وی آغاز شده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم