هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال

سپاهان قهرمان موقت نیم فصل

تیم فوتبال سپاهان اصفهان باوجود تساوی برابر میزبان خود آلومینیوم به صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر فوتبال باشگاه‌‌های کشور صعود کرد اما برای قهرمانی در نیم فصل باید در انتظار شکست استقلال باشد.
کد خبر: ۵۱۹۸۷۴

در آغاز هفته هفدهم لیگ برتر فوتبال باشگاه‌های کشور تیم آلومینیوم هرمزگان میزبان سپاهان اصفهان بود.

سپاهانی‌ها که با یک امتیاز کمتر نسبت به استقلال تهران در رتبه دوم جدول رده‌بندی قرار دارند برای ادامه قهرمانی خود در نیم فصل تنها به پیروزی می‌اندیشند و بر همین اساس بازی را هجومی اغاز کرده و با گل دقیقه 26 محمدرضا خلعتبری نیمه نخست را با برتری یک بر صفر به پایان رساندند.

اما در نیمه دوم تیم آلومینیوم هرمزگان که از حمایت تماشاگران خود سود می‌برد و برای رهایی از جمع تیم‌های پایین جدول تلاش می‌کرد بر شدت حملات خود افزود و در دقیقه 52 با ضربه رسول پیرزاده کار را به تساوی کشاند.

سپاهان با این تساوی 31 امتیازی شد تا با توجه به تفاضل بهتر نسبت به استقلال به طور موقت صدرنشین شود و آلومینیوم هرمزگان نیز با 17 امتیاز در رتبه پانزدهم باقی ماند.

سپاهان برای رسیدن به عنوان قهرمانی نیم فصل باید در انتظار شکست استقلال تهران در دیدار فردا (سه شنبه) مقابل داماش گیلان در رشت باشد.

در دیگر دیدارهای امروز نتایج زیر به دست آمد:

سایپا 2 - گهر دورود 2

مس صفر - صبای قم صفر

پیکان صفر - نفت آبادان صفر

فولاد 3 - نفت تهران یک

ذوب آهن 2 - ملوان 3

راه آهن یک - فجرسپاسی صفر (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها