دزدها از سطل زباله رسید بانکی می‌دزدیدند

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان البرز از انهدام باندی خبر داد که با ربودن کاغذ رسید بانکی از داخل شعب بانک، اقدام به جعل مدارک و نهایتا برداشت غیرمجاز از حساب بانکی مالباختگان می‌کردند.
کد خبر: ۵۱۹۳۴۱

سرهنگ محمد مهدی‌کاکوان در گفت‌وگو با ایسنا گفت: پنجم مهرماه امسال فردی سی و هشت ساله به نام محسن به پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات البرز مراجعه کرد و مدعی شد 18 میلیون تومان پول از حسابش کسر شده است. وی افزود:‌ این فرد در اظهارات خود عنوان کرد با وجود عدم برداشت پول از حسابش، مسئولان بانک مدعی هستند خود وی 18 میلیون تومان از حسابش برداشت کرده است.

وی با بیان این‌که پس از اظهارات شاکی تحقیقات برای تعیین صحت و سقم اظهارات این فرد آغاز شد، گفت: ماموران با حضور در شعبه محل افتتاح حساب شاکی و تحقیق از مسئول بانک دریافتند؛ فردی با ارائه کارت ملی‌ اقدام به برداشت پول از حساب شاکی کرده است.

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات البرز با بیان این‌که کارآگاهان با بررسی اطلاعات حساب محسن دریافتند سارق یا سارقان احتمالی از شهر فومن اقدام به خرید اینترنتی کرده‌اند، افزود: گروهی از کارآگاهان به فومن اعزام شدند و توانستند این فرد را در مخفیگاهش دستگیر کنند. کاکوان بیان کرد: کارآگاهان در بررسی منزل مسکونی این متهم به نام ناصر توانستند مدارکی را پیدا کنند که نشان می‌داد وی به کمک فردی به نام نسرین اقدام به سرقت از حساب‌های بانکی کرده است.

بررسی سوابق «ناصر» نشان داد که وی کارمند بانک بوده که به دلیل تخلفات متعدد از کار برکنار شده است. این متهم در اعترافات خود عنوان کرد با حضور در شعب مختلف بانکی کاغذهای رسید را از سطل زباله یا از پشت باجه‌های بانکی جمع‌آوری و از آنجا که به مسائل بانکی آشنا بوده با شعبه مورد نظر تماس و در مورد شماره حساب درج شده در کاغذ رسید از مسئول باجه سوالاتی می‌پرسید.

کاکوان با بیان این‌که این فرد با استفاده از نام و نام خانوادگی صاحبان رسید بانکی، مواردی را از مسئول باجه پرسیده و سپس اقدام به جعل مدارک می‌کرد، گفت: در برگه دوم رسیدهای بانکی امضای پرداخت‌کننده موجود است و ناصر با استفاده از اطلاعات کاغذ رسید، مدارک جعلی تهیه می‌کرده و با استفاده از این مدارک از حساب افراد سرقت می‌کرده است.

رئیس پلیس فتای البرز با بیان این‌که متهم در اظهارات خود عنوان کرد قرار بود نسرین با استفاده از مدارک جعلی و امضای مالباختگان اقدام به برداشت وجه از حساب غیر کند، عنوان کرد: تاکنون متهمان به دو فقره سرقت به این شیوه اعتراف کرده‌اند و در اعترافات خود دیگر همدست شان را که به جعل مدارک شناسایی اقدام می‌کرده نیز معرفی کردند. کاکوان با بیان این‌که این افراد همراه با پرونده متشکله در اختیار مقام قضایی قرار گرفته‌اند، به کاربران توصیه کرد از آنجا که در رسید بانکی، اطلاعات حساب و امضای پرداخت‌کننده موجود است، از انداختن رسیدهای بانکی در پشت باجه یا سطل زباله بانک خودداری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها