در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از پایگاه پلیس، در پی تماس همسایگان مبنی بر احتمال وقوع حادثه گازگرفتگی در واحد مسکونی، ساعت 35 :10 دقیقه روز گذشته آتش نشانان ایستگاه 38 و نجات پنج را به شهرک ولیعصر، خیابان سپیده شمالی، خیابان صنوبر، مجتمع عقیق سبز اعزام کرد.
بسته شدن مسیر دودکش بخاری واحد مسکونی از طبقه سوم یک مجتمع مسکونی منجر به گازگرفتگی سه نفر از اعضای یک خانواده بنام های «محسن- غ» 24ساله، «رسول- غ» 26 ساله و «زهرا- غ» 18ساله شده بود که آتش نشانان بلافاصله پس از رسیدن به محل حادثه به یاری امدادگران اورژانس شتافتند و به ایمن سازی محل حادثه پرداختند که متاسفانه مرگ دو برادر توسط عوامل اورژنس تایید و عضو دیگر این خانواده نیز به مرکز درمانی منتقل شد.
امیر معماریان معاون منطقه پنج عملیات که در محل حادثه حضور داشت در ادامه توصیه های ایمنی سازمان آتش نشان به شهروندان تاکید کرد: با توجه به فرا رسیدن فصل سرما و استفاده از وسایل گرمازا لازم است شهروندان نسبت به بازدید ظاهری از بخاری و لوله ها و راه های خروجی آن اقدام کنند و مسیر دودکش بخاری را از هرگونه آلودگی همچون انباشته شدن برگ درختان و لانه پرندگان پاک کنند تا دیگر شاهد چنین حوادث تلخی نباشیم.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: