نشست زمین، آبرسانی کرمان را دچار اختلال کرد

آبرسانی به مناطق مختلف کلانشهر کرمان از ابتدای هفته جاری دچار اختلال جدی شده، به طوری که افت فشار و قطعی مکرر موجب بروز مشکلاتی برای شهروندان شده است.
کد خبر: ۵۱۷۸۳۹

به گزارش مهر، هشدارهای سازمان زمین‌شناسی استان کرمان درخصوص نشست زمین سرانجام نمود عینی پیدا کرد و مردم کرمان پس از نشست و رانش زمین در منطقه قریه‌العرب که مهم‌ترین منبع تامین آب شهر یک میلیون نفری کرمان است، با اختلال در شبکه توزیع آب شهری مواجه شده‌اند. ‌گفته می‌شود که لوله‌ای با قطر 1200 میلی‌متر که منبع اصلی آب شهر است دچار خسارت جدی شده و همین امر تامین آب شهر را با مشکلاتی مواجه کرده است.‌ از زمان بروز این حادثه که ساعت 8 و 30 دقیقه صبح شنبه هفته جاری رخ داده، نیروهای امدادی در منطقه حضور یافته‌اند و در حال رفع مشکل هستند، اما شدت خسارت موجب طولانی شدن زمان ترمیم خسارات شده است.

با وجود این تلاش شبانه‌روزی برای حل مشکل در حال انجام است.

صدمه دیدن شاه‌لوله اصلی آب شهر کرمان در حال حاضر سبب شده است مردم شهر کرمان با افت شدید آب شهری مواجه شوند و از سوی دیگر در برخی مناطق آب در برخی ساعات روز قطع می‌شود.

گفته می‌شود در برخی خیابان‌های شهر که افت فشار شدت بیشتری دارد، توزیع آب با تانکر نیز انجام شده است.

در این میان استفاده برخی از شهروندان از پمپ‌های آب نیز موجب شده است واحدهای مسکونی فاقد پمپ نیز با مشکل بیشتری مواجه باشد.

محمد طاهری، مدیرعامل و رئیس هیات مدیره شرکت آب و فاضلاب استان کرمان در گفت‌وگو با مهر پیرامون علت افت اخیر آب لوله‌کشی شهر کرمان گفت: لوله‌ای با قطر 1200 میلی‌متر که نزدیک به دو سوم آب کرمان را از قریه‌العرب (گلزار) تامین می‌کرده است ساعت 8 و 30 دقیقه صبح شنبه بر اثر نشست زمین دچار حادثه و خسارت شد.

این مسئول افزود: بیش از 50 متر از این لوله نشست پیدا کرده و دچار آسیب شده که باعث بحران افت فشار آب در کرمان شده است.‌ به گفته طاهری، ظرف دو سه سال گذشته این دومین موردی بوده است که با آن مواجه شده‌ایم و این در حالی است که این نشست‌ها و رانش‌های زمین را متاسفانه نمی‌شود پیش‌بینی کرد و با اطمینان گفت که در آینده دوباره چنین اتفاقی تکرار نخواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: این مسأله نیز ناگفته نماند که ما تنها دچار افت فشار آب شده‌ایم، نه قطعی آب . تحت این شرایط مجبور به تقسیم فشار آب در تمام سطح شهر کرمان شده‌ایم که حدود 600 تا 700 لیتر آب را از دشت حسین‌آباد تامین کرده‌ایم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها